Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevés a normális lány?
27esnek:
Fűvel fával: nem egy partnere van hanem van benne egy kis ribizli hajlam ezért több pasival is szexel. De ez nem azt jelenti hogy nulla elvárása lenne pl külső vagy személyiség téren. Ebből a szempontból inkább úgy mondanám a fűvel fával csak egy költői túlzás, nem kell szó szerint venni.
Sajnos igazad van nagyon ritka a normális értékrendű nő, viszont a pasik is ugyanilyenek mint amit leírtál. Én pl az istenért se találok egy normális férfit, pedig már hosszú távra szeretnék tervezni. Jól nézek ki, intelligens vagyok, önálló, nem bulizom, alkoholt is csak ritkán iszom, szexben is elég nyitott és bevállalós vagyok, egyszerűen nem egoból mondom, de körbenézek a nők között és messze jobb fogás vagyok a többségnél. De hiába, ha nincsenek igazán olyan férfiak, akiket én keresek... pedig nyilván nem buliban ismerkedem meg tinderen. Nehéz is mert személyesen hol találod meg a hasonló embereket? Hisz ők is dolgoznak meg otthon vannak kb:D a tipikus ismerkedős helyeken ők sem fordulnak meg, hol találsz rájuk?
Én azt látom aki megtalálta a nagy őt és komoly kapcsolatban van, az már a gimiben, max az egyetemen megismerte a párját és ott jöttek össze. Utána már sokka nehezebb egymásra találni
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!