Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kevés a normális lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kevés a normális lány?

Figyelt kérdés
Miért vannak kevesen azok a lányok, akik nem részegednek le minden szombaton, akik nem dugnak fűvel-fával, akik családot és gyerekeket akarnak?

2021. ápr. 22. 19:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Imádom amikor a csaj képtelen normálisan választani, rendszeresen nem tanul a saját hülyeségéből aztán nem arra figyel h soha többé idióták, hanem soha többé pasik. XD

Ennyi erővel senki ne nézzen rá se senkire mert mindenki utál mindenkit mert legalább egyszer már mindenki csalódott és ilyenkor természetesen a komplett ellenkező nemre rákell huzni mindent is.

2021. ápr. 22. 20:32
 12/32 anonim ***** válasza:

El tudom dönteni mit akarok:) nem vagyok kapcsolatfüggő ... és ha valaki így érzi jól magát neked nem mindegy? :) foglalkozz a saját dolgoddal 💁‍♀️

2021. ápr. 22. 20:34
 13/32 anonim ***** válasza:
Felőlem azt csinálsz amit akarsz, éncsak egyszerűen nem értem ezt a szintű hiperérzékeny marhaságot általában, nem csak nálad, senkinél.
2021. ápr. 22. 20:36
 14/32 anonim ***** válasza:

Nem lesz attól senki sem nem normális, hogy nem szeretne családot alapítani. Teljesen érthető hozzáállás, egy gyerek hatalmas felelősség és nem való mindenkinek. Ettől nem lesz kevesebb, mint ember, írom ezt úgy, hogy én a jövőben tervezek majd gyermeket vállalni.

Magamat beleértve egy barátnőm se szokott lerészegedni, maximum évente párszor becsiccsenteni, ahogyan lefeküdni mindenkivel. Ha nem ismersz ilyeneket (mert ez a többség), akkor te keresel rossz helyen.

22/L

2021. ápr. 22. 20:38
 15/32 anonim ***** válasza:
78%
Ez a férfiaknál is így van... “jaj nem tudok megnyilni mert 5 évvel ezelőtt az exem ránézett egy másik fiúra brühühü” 😀
2021. ápr. 22. 20:39
 16/32 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik, csak az környezetem van tele ilyen idiótákkal. A normális lányoktól ezennel elnézést kérek.
2021. ápr. 22. 20:41
 17/32 anonim ***** válasza:
Sok a hópihe mindkét téren ez igaz
2021. ápr. 22. 20:41
 18/32 anonim ***** válasza:
Jézusom nektek mi bajotok van? Van egy halom pasi és csaj, kb a népesség 90%a lelki sérült. Lehet válogatni, előbb utóbb úgyis találok olyat akivel jól kijöttök.
2021. ápr. 22. 20:42
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy figyelj.. nehéz manapság normálisan választani miközben az emberek többsége tele van aberrációval, frusztrációval..nincs rá írva senkire h gond van vele... egyszerűen nehéz normális társat találni. Ha az egyik normális, a másik általában nem az. Erről senki nem tehet h rosszul választ. Én megadtam mindig a bizalmat, hogy na most jó lesz végre és ugyanúgy pofára estem. Viszont így legalább tanultam belőle és nem vagyok naiv már, valamint tudok saját magammal foglalkozni :)

2021. ápr. 22. 20:45
 20/32 anonim ***** válasza:
70%
#10 Rohadtul hasonlóan fogalmazol. Én 27 vagyok, nem tervezek semmit, ha jön, akkor jön a lehetőség, ha nem, akkor az sem baj. Nekem az a "kedvenc" esetem, amikor a pasinak egy normális nője nem volt egész életében, és engem kezd el fikázni. Le csontkollekcióz, mikor előttem 180 cm magas, gebe, kapafogú lóval járt meg vénasszonyokat kefélt. Amikor én formás, sokak szerint jó fenekű, alakú nő vagyok, arányos testalkattal.😂 Dehát nem lehet mindenkinek megfelelni, tanyasi dagadékoknak meg aztán főleg nem. Azok csak azért fikáznak, mert jóval jobb nő vagy nőben, mint amilyen férfiak ők férfiban. Bónusz, ha okosabb vagy az illetőnél, akkor még durvábban le fog hordani. Szóval legyél büszke magadra. A patkányokat mindig zavarja, ha valaki jobb ember, mint ők valaha lesznek. Szerencsére már így 30 felé közeledve lassan azért én is észreveszem azt, hogy kiket érdemes elkerülni, mert csak lehúznak, hátráltatnak. Persze amint szükségük van valamire, legyen az munka, pénz, szex, akármi, akkor egyből megkeresnek a haszonleső senkik.😂😂
2021. ápr. 22. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!