Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevés a normális lány?
Imádom amikor a csaj képtelen normálisan választani, rendszeresen nem tanul a saját hülyeségéből aztán nem arra figyel h soha többé idióták, hanem soha többé pasik. XD
Ennyi erővel senki ne nézzen rá se senkire mert mindenki utál mindenkit mert legalább egyszer már mindenki csalódott és ilyenkor természetesen a komplett ellenkező nemre rákell huzni mindent is.
El tudom dönteni mit akarok:) nem vagyok kapcsolatfüggő ... és ha valaki így érzi jól magát neked nem mindegy? :) foglalkozz a saját dolgoddal 💁♀️
Nem lesz attól senki sem nem normális, hogy nem szeretne családot alapítani. Teljesen érthető hozzáállás, egy gyerek hatalmas felelősség és nem való mindenkinek. Ettől nem lesz kevesebb, mint ember, írom ezt úgy, hogy én a jövőben tervezek majd gyermeket vállalni.
Magamat beleértve egy barátnőm se szokott lerészegedni, maximum évente párszor becsiccsenteni, ahogyan lefeküdni mindenkivel. Ha nem ismersz ilyeneket (mert ez a többség), akkor te keresel rossz helyen.
22/L
Amúgy figyelj.. nehéz manapság normálisan választani miközben az emberek többsége tele van aberrációval, frusztrációval..nincs rá írva senkire h gond van vele... egyszerűen nehéz normális társat találni. Ha az egyik normális, a másik általában nem az. Erről senki nem tehet h rosszul választ. Én megadtam mindig a bizalmat, hogy na most jó lesz végre és ugyanúgy pofára estem. Viszont így legalább tanultam belőle és nem vagyok naiv már, valamint tudok saját magammal foglalkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!