Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok sok fiú csak szexet akar tőletek? Tényleg nehéz normális fiút találnod?
Figyelt kérdés
Milyen számodra a normális fiú?
Én sosem csak szex miatt keresek barátnőt de még sem találok, pedig nem is nézek ki rosszul sem.
2021. máj. 24. 13:30
1/3 anonim válasza:
Mert nehéz a párkeresés. Olyat találni, akivel tényleg össze illünk, sok dolgnak kell passzolni. Ehhez szerencse is kell, hogy pont találkozzatok. Aztán utána még a szexnek is jónak kell lennie, egyező igényekkel. Szóval ez sokrétű dolog.
Számomra a normális férfi őszinte, megbízható, támogat, céltudatos, határozott, meg tud nevettni, biztonságérzetet ad, szenvedélyes, jó vele a szex, hosszú távon tervez.
2/3 anonim válasza:
Én nem akarlak bántani, de ez így hangzik: "papucs keresi gazdáját"
:D
3/3 anonim válasza:
Azért mert ha én érzem hogy na szerintem nem passzolunk össze akkor megmondom. És sok férfi (nem mindegyik, van sok normális is!) amikor úgy érzi nem lenne jó kapcsolat köztünk akkor addig még teszi a jót amíg egyszer kétszer megdug és utána lép le amikor a csak dugáson túl is kellene valami. Nekem ezért nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!