Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális esetben 16-17 évesen túl van az ember az első szexen?
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 19:47
1/10 anonim válasza:
A lányok 99% túl van ilyen életkorban a szexen mert semmit nem kell csinálniuk felszedik őket a lyuk az lyuk ha szép ha csúnya. A fiúk hát a top xy% túl van rajta.
2/10 anonim válasza:
Normál esetben ez nem életkortól függ.
3/10 anonim válasza:
Igen, sokan . De max1-2 èven belül.
A mai világban gimnázium alatt de legkésőbb egyetem előtt meg szokott történni. Ha addig nem jön össze nagy valószínűséggel utána már nem ... 20 felett meg kb kizárt .
Szóval max 4 éved van még összehozni különben annyi neked szex terén. Saját tapasztalat
4/10 anonim válasza:
Nem ez a normális eset. A szexre ugyan érettek ebben a korban, de arra kevésbé, hogy jobban meggondolják, kinek adják oda megukat. Nem normális eset az, hogy pezseg a vére és kiéli a vágyait csak azért.
5/10 anonim válasza:
3. ez hülyeség. a te tapasztalatod a tiéd, nem eröltetheted másra, mert mindenkinél máshogy van
6/10 anonim válasza:
Szerintem jobb ha az ember a szexet felnőttként kezdi el!
7/10 anonim válasza:
#6 nagyon helyes lenne.
Amikor tisztában van saját testènek működésével.
Nem pedig “kötelesség meg poènból “
8/10 anonim válasza:
Normális esetben akkor kezdi az ember amikor elég érett rá és van megfelelő partner.
9/10 anonim válasza:
Én 18 évesen vesztettem el, mert akkor találtam meg az igazit.
N25
10/10 anonim válasza:
Nekem az első 19-e volt. Szakitottunk 1-e után mert élni akart meg, nem szerette volna el köteleznie magát. 21L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!