Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan barátotok, akivel...

Van olyan barátotok, akivel rég megszakadt a kapcsolat és máig hiányzik nektek?

Figyelt kérdés

Nekem 3 ilyen személy is van sajnos.

A főiskola első napján megismertük egymást, már akkor együtt keresgéltük a termeket, aztán összebarátkoztunk. Egymás mellett voltunk mindenben. Egy év után àtment egy másik egyetemre, ami másik városban volt. Egy ideig tartottuk a kapcsolatot, találkoztunk, majd szépen lassan megszakadt.

A másik barátnőm még gimiből ismertem. Főiskolán is évfolyamtársak voltunk. Otthagyta a főiskolát, évekig nem volt munkája. Mikor megtudta, hogy államvizsga után kaptam munkát, meg sem nyitotta az üzeneteim.

A harmadik egy fiú. Évekig jóban voltunk. 4 éve lett egy barátnője, aki nem engedte meg, hogy tartsa velem a kapcsolatot. Közel egy évig nem beszéltünk. Mikor szakítottak, újra felkeresett de már nem volt olyan az egész mint régen.

Sokszor eszemben vannak, és nagyon hiányoznak. Fogalmam sincs mi van velük azóta.

Nektek van ilyen? Felveszitek vele újra a kapcsolatot?

26N

2021. máj. 11. 18:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Nincs. Nem véletlenül szakadt meg a kapcsolat
2021. máj. 12. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Igen, legjobb barátnőm volt. Nagyon sok mindent átéltünk. Én próbáltam igazából békülni még tavaly is, ő nem akart. Hogy hogy jutott idáig a dolog azt nem részletezem most. De hiányzik azóta is, nagyon.
2021. máj. 12. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb megszakadt barátságomat nagyon is sajnálom.
2021. máj. 13. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
nem értem, miért lettem lepontozva
2021. máj. 13. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, egészen annyira, hogy a mai napig szenvedek a hiánya miatt, és gyűlölöm magamat amiért a saját meggondolatlan hülyeségem miatt elveszítettem őt :'(

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Ez az én kérdésem. Azóta is remélem, hogy megtalálom.

2021. máj. 13. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

Igen, van.

Középsuliban elég nehezen illeszkedtem be, révén hogy 70kmre volt az otthonomtól, nem ismertem senkit...

Aztán lassacskán lett pár barátom de persze csak osztályon belül.

Végzős voltam, 18éves amikor ráeszméltem hogy szinte nincsenek is barátaim.

Ezek az osztálytársi barátságok vagy megmaradnak, vagy sem.

Úgy voltam vele akármilyen nehéz is lesz, szerzek legalább egy új, maradandó barátot.

Szemügyre vettem az embereket a másik osztályokból, kicsit utánnuk néztem fb-on, és csak-csak kiszemeltem egy 2évvel fiatalabb srácot, akinek hasonló volt a személyisége, csak menőbb volt mint én :D

Valahogy szóbaelegyedtem vele, aztán beszélgettünk a neten is, suliban is.

Úgy éreztem hogy életem eddigi legjobb barátját találtam meg.

Volt pár közös program is, mindig én kezdeményeztem, de ő is elvolt, nagyon jól elbeszélgettünk.

Ballagásom után mégegyszer találkoztam vele, de akkor valahogy fura volt, sokat mobilozott, nem figyelt rám nagyon :/

Ekkor kérdeztem is tőle hogy folytassuk e a barátságot, mert kb 100km volt köztünk.

Nekem má akkor volt kocsim, így ez nem volt volna gond.

Ő azt válaszolta hogy naná, mindenféleképpen találkozzunk rendszeresen, örül neki hogy összebarátkoztunk.

Teltek a napok, hetek, hónapok.

Elfoglalt voltam, nem beszéltünk nagyon.

Én 3x kértem hogy szervezzünk valamit, de ő 2x lemondta avval hogy most nem ér rá.

Ezután 3xra azt válaszolta hogy jövőhéten hétfőn ráér, akkor találkozzunk.

Felvetettem hogy el is jöhetne hozzám, amire csak annyit mondott hogy nem, az iskolánk városában kávézzunk egyet.

Egy nappal előtte ráírtam hogy na holnap hánykor?

Amire lemondta: "de holnap nem jó"

Ezek után, 2éve nem beszeltünk semmit.

Nagyon sajnálom, mert nagyon megkedveltem, de úgy érzem lekoptatott.

Úgy voltam vele adok neki mégegy esélyt, de ezek után még kikövetett instán is, úgyhogy ennyi. :)

De ha rámírna és szívesen beszélgetnék vele.

20/F

2021. máj. 15. 21:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak ilyen van már sajnos
2021. nov. 4. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!