Van olyan barátotok, akivel rég megszakadt a kapcsolat és máig hiányzik nektek?
Nekem 3 ilyen személy is van sajnos.
A főiskola első napján megismertük egymást, már akkor együtt keresgéltük a termeket, aztán összebarátkoztunk. Egymás mellett voltunk mindenben. Egy év után àtment egy másik egyetemre, ami másik városban volt. Egy ideig tartottuk a kapcsolatot, találkoztunk, majd szépen lassan megszakadt.
A másik barátnőm még gimiből ismertem. Főiskolán is évfolyamtársak voltunk. Otthagyta a főiskolát, évekig nem volt munkája. Mikor megtudta, hogy államvizsga után kaptam munkát, meg sem nyitotta az üzeneteim.
A harmadik egy fiú. Évekig jóban voltunk. 4 éve lett egy barátnője, aki nem engedte meg, hogy tartsa velem a kapcsolatot. Közel egy évig nem beszéltünk. Mikor szakítottak, újra felkeresett de már nem volt olyan az egész mint régen.
Sokszor eszemben vannak, és nagyon hiányoznak. Fogalmam sincs mi van velük azóta.
Nektek van ilyen? Felveszitek vele újra a kapcsolatot?
26N
Megértelek titeket is.
Nekem gyakran eszembe jutnak mostanában. Mindent velük beszéltem meg, velük mentem ide oda. És 2 emberrel sok év volt mögöttünk, mielőtt megszakadt a kapcsolat.
Végülis mindnek olyan baromság miatt lett vége. Mégsem merek írni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!