Az gaz, ha erdekel mivan a regi ismerőseimmel, barataimmal?
Sokszor eszembejutnak random emberek, pl ovis társ, volt sulis társ ebbol az iskolából, abbol az iskolából, regi ismeros stb. Gondolkozom mi lehet veluk, megnezem a közösségi oldalaikat, es neha kedvem támadna irni nekik. Az általános sulis osztalyommal pl szivesen orulnek egy osztalytalinak, de ha nekik ez eszükbe se jut akkor tok gaz lenne hogyha en ezt igy felhoznam. Persze akivel csúnyán összevesztem mondjuk attol mar nem akarok semmit, de az ilyen kikopott barátságokat neha ujraelesztenem. Csak olyan szar, hogy mindenki elvan a sajat életébe, nem keresi a masikat stb. Egyebkent sok baratom van, van baratom is meg nem vagyok magányos. Fura nekem hogy mindenki elvan a sajat életével. Ez normalis h igy érzek? mas is szokott igy lenni vele h szivesen ráírna regi ismerosre akivel nem haragban váltak el? csak nem akarok kezdeményezni meg nem akarom h azt higgyek, h ennyire unatkozok es nincs senkim stb :/
19l
Hello!
Szerintem nem gáz. Én is érzek néha így. Egy régi ovis társamra rá is írtam és újra feléledt a barátságunk. Ne félj kezdeményezni
Hat, en megertelek, es eppen ezert meg is tartottam a kontaktot szinte mindenkivel aki kozelebb allt hozzam. Legalabb ugy, hogy ha szulinapjuk van akkor szemelyes uzit irok, es megkerdem mizu. 28 eves vagyok hozzateszem, es a barati korom mondhatni 80 szazaleka meg ovoda, gyerek es tinikorbol van. Persze vannak friss haverjaim is :) akik kozrlebb allnak azokkal legalabb 2-3 havonta talizunk egy kavera vagy fagyira.
Az eleg hulyen jonne most le, ha hirtelen rajuk irnal 10 ev utan. Javaslom mostantol kezdd apolni is a kapcsolataid, melot fektetni bele. Nekem ha noncs kedvem akkor is rairok a kozeli ismeroseimre legalabb 2 havonta h megkerdezzem mizu, altalaban ezt egyszerre ejetem meg es 2-3 napig messengerezek :D illetve talalkozot beszrlunk meg.
Szerintem nem rossz otlet, hogy osztalytalalkozot szervezz, ebben semmi gaz nincs,szerintem sokan orulnenek neki. De mindenkepp hivd el az osztalyfonokot is, hogy komolyan vegyek a volt osztalytarsaid a talalkozo mivoltat, es elmenjenek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!