Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan vagyok felháborodva?

Jogosan vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

Egy régi barátomról van szó.

Vásárlási mániával szenved egy ideje.

Az elmúlt fél évben többször is kisegítettem anyagilag, hisz kb éhen halt volna, úgy kiköltekezik felesleges dolgokra.

Egyszer aztán egy okirat hitelesítéséhez szükségem lett volna 2 tanura, elhívtam, nem jött el. Arra hivatkozott, hogy ő nem szeretne belefolyni a bírósági ügyeimbe. Konkréttan csak tanusítania kellett volna hogy én kijelenteket valamit. Ebben a hónapban nem segítettem ki, hisz teljesen felháborodtam, hogy egy 50km-re lévő barát eljön emiatt, ő nem.

Ezek után elhívott egy programra, belépőjegyre már nem volt pénze. Úgy elhív, hogy ott közli hogy nem tudja kifizetni. Kifizettem a 20ezres költségét, de mondtam neki, hogy e hó 10-ig adja vissza, mivel elveszítettem a munkahelyen és rettenet nehéz anyagi helyzetben vagyok.

Azóta se fizet, hisz bár megkapta a fizetését, “máshonnét is vár pénzt”.

A hét elején már könyörögtem neki, hogy utaljon, hisz csak januárban tudok pénzhez jutni és karácsonykor ha megkapok egy pénzvisszatérítést és teljesen elfogyott minden pénzem.

Ő továbbra is halogatott, de ennek ellenére elutazott a barátnőjével külföldre.

Na itt teljesen kiakadtam, hogy fizessen, lemondtam a közös újévezést.

Erre annyit tudott írni, hogy akkor levonja majd a belépő árát 🤡

Nem kértem rá, hogy vegye meg, említettem hogy én nem tudom kifizetni, ha akarja megveheti nekem is, de inkább majd a helyszinen megveszem, ha megkapom karácsonykor egy pénzvisszatérítésem.

Szerintetek jogos a felháborodásom, és hogy jelenleg látni se szeretném?

ma 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért az hogy anyagilag kér segítséget és te azt kéred, hogy egy hivatalos ügyben legyen tanú nem ugyanaz.
ma 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Vadász te szopni jársz ide?
ma 01:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre a pénzre már keresztet vethetsz. Ha el akarod ezeket kerülni a jövőben, ne adj neki vagy ha a pénztárnál közli, hogy nem tud fizetni azért, amire ő hívott meg, menj haza és kész
ma 02:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Jogos. En tobbet nem baratkoznek veke a helyedben.
ma 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!