Valjak neki szerelmet, vagy hívjam el randira?
Van egy lány haverom aki nagyon bejön nekem, egy társaságban fogjuk tölteni a karácsonyt, és arra gondoltam hogy szerelmet vallok neki, vagy el hívom randira. melyik a legjobb ötlet?
Egyáltalán nem szeretném elrontani ezt az egészet, szóval így a segítségeteket szeretném kérni.
Valaki valami tapasztalt/bevált módszert tud javasolni nekem?
20F
A lanyok nagy reszenel a baratsag kategoriabol sose fogsz atkerulni a pasija szerepbe. Ha o nem akarja,elveszted a baratsagat is.
Te tudod,h mennyit er a baratsagotok.
A szerelemvallás tulzás lenne és erős.
Meg attol senki nem fog beledszeretni hogy neked milyen szuverén érzéseid vannak.
Légy jo tarsaság csetelgessetek is talalkozasok aztán majd alakul szorosabbra vagy ha nem akarja akk nem
Nem érdemes elárasztanod az érzéseiddel másokat, sosem.
Hívd el találkozni, és puhatolózd ki, alakítsd úgy, érezzétek jól magatokat. Ennyi.
Mit jelent ez..?
- legyen testi kontakt. Pl korcsolya tökéletes.
- legyen nyugodt beszélgetéses szakasz
- ölelésteszt: ha a csípőjét távol tartja tőled, akkor az nem jó jel.
- pillants-pillants le a szájára. Ha ő is ezt teszi, akkor ő is akar csókot.
Nyiván ennek nem minde azonnal kell megtörténnie, de lehet ő is gondol rólad már így, akár... vannak rá jelek? Bármi? Mert nyilván az is lehet, hogy egyáltalán nincsenek rólad romantikus gondolatai. Persze ez kialakulhat... de ne éld bele magad, csak érezd jól magad a társaságában, és figyeld a jeleket.
Kezdésnek elég a flört, ha kapható rá, hívd el randira.
Szerelmet vallani karácsonyi bulin, elég ijesztő lehet, még a végén azt gondolja, pánikba estél az ünnepek miatt, hogy egyedül vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!