Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet kezdeni egy baráttal...

Mit lehet kezdeni egy baráttal, aki eltűnt mióta gyászolok?

Figyelt kérdés

10 éve ismerjük egymást, bár jobban belegondolva mindig csak a lelki szemetesládája voltam. Napi szinten hallgattam a siránkozását mindig mindenről. Rossz munkahely, rossz főnök, rossz munkatársak, lakásvásárlás, lakásfelújítás, csaló vállalkozó, rossz szomszédok, problémás család stb stb. Nekem 2 hónapja meghalt hirtelen apukám, amit nem tudok feldolgozni. Nem raktam ki facebookra, senkinek nem "hakniztam" ezzel. Tényleg csak a szűk körben lévő ismerőseim tudják. Elmondtam akkor ennek a barátnőmnek is. Aki annyit nem kérdezett mikor lesz a temetés vagy hogy vagyunk. Eltűnt hetekre. Majd mikor felbukkant, tovább nyomta a hatalmas problémáit, hogy nem akar elmenni az évvégi buliba, mindig rátukmálják az alkoholt, meg hogy elő fogják léptetni stb. Mikor írta ezeket, aznap is borzasztó mélyen voltam, nem tudtam vele foglalkozni. Azóta meg teljesen eltűnt. Nem azt szerettem volna, hogy körülöttem forogjon a világ, meg hogy mindig az én bajom legyen a téma. Csak néha jól esett volna egy kérdés, hogy hogy vagyok, vagy hogy kisírhassam magam neki. Főleg így karácsony előtt élni sincs kedvem. Én fordított esetben senkivel nem viselkedtem így. :( Volt eszemben, hogy írok neki. Na de mit? Van értelme még ennek?

N

ma 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Neked is nyomatni kéne a saját témádat, ha akarsz róla beszélni. Szerintem nem veszi észre magát.

Persze legjobb lenne olyan barátot keresni, akivel nem egymás szemetesládái vagytok, de hát a mai világban igazából nagyon nehéz barátokat találni felnőttként.

ma 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Eddig is csak lelki szemetesláda voltál. Semmi értelme ráírni, örülj, hogy eltűnt. Én még le is tiltanám, menjen a fenébe. Te pedig tanulj belőle, hogy legyen önbecsülésed a jövőben.
ma 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Pont ideje volt, hogy rájöjjél, hogy ez nem barát! Eddig se volt az, csak nem akartad észrevenni. Innentől nulla kapcsolat. Majd lesz jobb.
ma 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Nekem gimi alatt volt egy ilyen barátnőm. Ő is egész nap csakis magáról meg az érdektelen életéről beszélt, meg hogy milyen bulikba megy kivel, mit csináltak ott, stb stb.

Egyszer pont szar passzban voltam, pont beszélgettünk üzenetben, így nagyon felületesen elmondtam neki, hogy otthon probléma volt, amire ő ugyanúgy eltűnt, mint a kérdező posztjában szereplő egyén.

Már egy jó ideje nem is keresem, neki lett barátja, szóval ő sem engem (szerencsére).

Ezek közönséges emberek akiknek csak a figyelem kell, az apja sokat dolgozott, valószínű ezért, de akkor sem éreztem jogosnak, hogy csak egy lelki szemetes vagyok.

ma 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet le kell rázni.

Már csipogott neked az érzékelő, mert csak szemetesláda vagy neki, akkor miért erőlteted még tovább?

Felejtsd őt el.

ma 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!