Miért lesz egyre rosszabb ez a 2021?
Tegnap eltávozott a legjobb barátom, nem láthatom a szüleimet, már három hónapja, a háztartási gépeim egymás után mennek tönkre, koronavírusos vagyok, a karantén miatt a fény/D vitamin hiány miatt is van valami bajom, és ez egyre rosszabb lesz.
A nővérem balesetet szenvedett, a kisfia szintén koronavírusos lett.
Nem bírom tovább...más is van így vele?
nekem pont hogy jobb :D
nem lehet így általánosságban beszélni.
én például kaptam állás interjúkat 2-őt is egy héten belül, találtam aprócikkkeket amiket régóta szeretnék megvenni, lettek céljaim, nyertem kaparóssorjegyen...ez max neked rossz, de nem az évek lesznek rosszabbak, csak úgy hogy ha előre elkönyvelted ezt. ezeket a vírus okozta törtvényeket meg kilehet bírni, nem nagy kunszt...állj pizitívan a dolgokhoz és csinálj olyat amit otthon is lehet amitől jobb kedved lesz.
Mindig csőstül jön a baj.
Édesapámnak nem tudjuk mi baja van, év eleje óta random jön rá szédülés, fejfájás, szóval orvosról orvosra járunk, de még mindig nem tudunk semmi konkrétat. A nagymamám szintén év elején bekerült a kórházba, azóta egyszer hazaengedték de a héten sajnos megint visszakerült.
Szóval ha valakivel történt valami jó meséljen, szeretnék valami jót is hallani :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!