Hány barátod van?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok2021. febr. 6. 00:15
22/24 anonim válasza:
Kettő igazi barátom van, egyikük 20, másikuk 22 éves és mindkettőjüket 5+ éve ismerem. Az idősebbik lány szinte már családtag.
3-4 távolabbi barátom is van, és pár kedvesebb ismerős.
Sajnos az időm nagy részét egyedül, magányosan töltöm. Eléggé szétszéledtünk, más életvitelünk lett, így alig találkozom valakivel.. pedig már nagyon hiányzik az, hogy olyan barátaim legyenek, akikkel bárhova elmehetünk és spontán jól érezzük magunkat..
20/L
23/24 anonim válasza:
Keserédes ahogy látom sokaknak nincsenek barátaik, legalább nem vagyok ezzel egyedül 😟.
0
26/F
24/24 anonim válasza:
Egy volt ovis korom óta. Aztán amikor terhes lettem és férjhez mentem, felszívódott 🤷♀️
Tehát 0.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!