Sajnos régen nem voltam olyan fajta ember,mostanában pedig nincs olyan ember a közelben akivel akár jó barátok is lehetnénk.
Nálad mi a helyzet?
2020. nov. 27. 04:40
3/23 anonim válasza:
Nem akarok barátkozni. Van 1 legjobb barátnőm, neki mindent elmondok. De vannak a sima barátaim (5) akikkel elhülyülünk, de nem mondok el mindent, csak ami tényleg fontos.
Ezen felül a legtöbb dolgot a párommal beszélem meg.
2020. nov. 27. 06:28
4/23 anonim válasza:
Nem járok a munkán, ügyintézésen kívül sehova sem, van egy alapbetegségem, emiatt nem feltétlen merek így lépni. Itt igyekszem felvenni a kapcsolatot az emberekkel.
2020. nov. 27. 06:33
5/23 anonim válasza:
Drogfuggo es alkoholista voltam, minden baratom abbol a körből szarmazott. 10 eve tiszta vagyok, veluk mar a jozanodaskor megszakitottam a kapcsolatot. Uj baratokra meg nincs igeny, jol meg vagyok a parommal evek ota.
2020. nov. 27. 06:40
6/23 anonim válasza:
Barátokkal az a helyzet, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Két nagyon jó barátom volt, mind a ketten fiatalon meghaltak, azóta nem akarok szoros barátságot senkivel. Haverok vannak csak.
2020. nov. 27. 06:54
7/23 anonim válasza:
Utálom a magyarokat. Rosszindulatú, bunkó, negatív, kétszínű, irigy emberek. Tisztelet a kivételnek. Szívesebben vagyok állatokkal, mint ilyenekkel.
2020. nov. 27. 07:09
8/23 anonim válasza:
Régen sok barátom volt, akikkel költözés, eltérő élethelyzetek miatt megfakult a kapcsolat.
Azóta megválogatom, hogy egyáltalán kikkel érdemes szóba állnom. A legtöbb ember nem üti meg azt a bizonyos mércét. Nem lehet miről beszélni velük, mert a témák olyanok, amikhez vagy nem tudok hozzászólni, mert nincs elég információm, vagy nem is érdekel az egész. Nem kedvelem a teszetosza embereket, akik élete abból áll, hogy majd ez lesz, majd az lesz, közben meg egész életünkben nem tesznek semmit, csak másokat okolnak. Ezért nem is keresek direkt új barátokat. Egy barátnőm van, és nincs hiányérzetem.
2020. nov. 27. 07:23
9/23 anonim válasza:
Nem járok sehova, unalmas vagyok, nem akarok barátokat, nem találtam még olyan embert, akivel passzol a személyiségünk, jól érzem magam egyedül. Ha valaki közeledik felém, nyilván kedves leszek, de 1-2 hónap után meg fog unni, vagy utálni, mert én nem keresem a társaságát, vagy csak nagyon ritkán. Annyi ilyen volt már, tudom az egész forgatókönyvet.
2020. nov. 27. 07:41
10/23 Deák Dominik 2020 válasza:
Nagyon válogatós vagyok, és amikor találok valakit, túltolom és elijesztem magamtól az illetőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!