Hány barátod van?
0
Lassan 25 F
Úgy igazán sosem voltak barátaim, a suliba is csak elvoltam pár sráccal és ennyi.
Többnyire nem a saját hibámból adódóan távolodtam el a "haveroktól". Pl. a gimi végefelé a "baráti" körömben mindenkinek meglett a jogsija, kivéve nekem. Mivel én nem tudtam részt venni a Fatertól kapott/ kölcsönzött autóval való amperkodásban én kiestem sok buliból.
18 éves koromra volt.4 amolyan igazi legjobb barátom. Legyen most a,b,c,d a nevük.
A következő történt:
A kiment angliába,nem nagyon keres.
B kiment ausztriába, férjhezment, szült és leszarja a barátait.
C összejött egy pasival és leszart ő is 😂
D összejött egy férfival és nem akar barátkozni senkivel...
Szóval 0 :)
26N
Két olyan barátom van akikkel nagyon nagyon közeli a kapcsolatom, az egyikőjükkel 13 éve vagyunk barátok és azt mondhatom hogy családtagként tekintünk a másikra hiszen kvázi együtt nőttünk fel. A másik nagyon közeli barátom már olyan 15 éve ismerem de csak 4-5 éve találtunk egymásra, azelőtt valahogy észre sem vettük a másikat. Amióta barátok lettünk viszont tényleg napi szinten beszélünk, mindent megosztunk egymással és rengeteg közös élmenyre tettünk szert.
Rajtuk kívül egy olyan ember van akivel ~havi 3-4x beszélek és akit szintén nagyon jó barátomnak tartok és tudom hogy bármikor számíthatok rá.
Távolabbi barátaim, akikkel évi 2x találkozok és olyan havi szinten beszélek 5-en vannak.
Legjobb 3, de a harmadikkal most mosolyszünet van.
Ismerős, haver sok.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!