Hogy értessem meg a sráccal, hogy nem akarok többet mint barátság?18l
Egy online játékon keresztül ismertük meg egymást. Tök jól elbeszélgettünk, elpoénkodtunk, végül találkoztunk. Én azt hittem, hogy ő is barátságot akar, erre kiderült, hogy nem, ő azt hitte randizunk. Rémesen érzem magam emiatt. Nem akarok tőle semmi olyat, én nem tudok úgy ragaszkodni az emberekhez, ahogy ez a normális emberi kapcsolatokhoz kéne. Barátként is nehezen tudok megkedvelni bárkit is, pedig bárkivel el tudok beszélgetni. Bennem az van, hogy nem szeretnék esélyt adni a kapcsolatnak a fent leírtak miatt, illetve nem is vagyok olyan mentális állapotban jelenleg, ha megpróbálnánk sokkal rosszabb lenne, jelenleg rémes vagyok. Konkrétan néha elkezdek veszekedni, ha valaki hozzám szól, és nem akarok senkit sem bántani a rémes viselkedésemmel, a random kiborulásaimmal, amiket nehéz visszafogni néha, plusz ha valaki fizikailag is közeledik akkor gyakrabban előjön, és mondjuk egy kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy minimum megöleljük egymást. Ráadásul ha ezek nem lennének elegek, akkor alig tudnánk találkozni.
Viszont valahányszor ezt megpróbáltam neki elmagyarázni, nem érti meg, azzal jön, hogy milyen tökéletes vagyok neki...
Akkor mégis hogy értessem meg vele, hogy nem szeretnék barátságnál többet?
(Plusz gyanús hogy minimum két dologban kamuzott nekem, de az egyik nem akkora nagy cucc, a másik meg fura, de talán érthető részben)
Red Vixen
régi forumos vagyok ki akaszuk??P
Talán érdemesebb lett volna ezt rögtön az elején tisztázni...
Őszintén, nem tudom milyen volt a kommunikáció közöttetek, de lehet a srác helyében én is azt gondoltam volna, hogy komolyabbra is van esélyem nálad.
A rigolyáidról meg csak annyit, hogy a legtöbb tinilány ilyen. Hisztis vagy? Átlagnál biztos nem vagy hisztisebb.
Az elején barátságnak indult, hiszen nem társkeresés céljából ismertük meg egymást.
Hát igazából nem mondanám magam hisztisnek. Ha hisztis lennék, akkor nem látnám, hogy ilyen vagyok, és úgy zúdítanám a másik személyre, hogy a másikat találnám hibásnak. Nem tudom. A környezetemben nem tapasztaltam, hogy bárki is ennyire kiakad azon, ha valaki hozzá közel álló személy meg akarja ölelni. Nem láttam senkit sem azon kiborulni, hogy ha a párja megfogja a kezét. Sokszor ha valaki túl közel kell hozzám lelkileg és fizikailag egyszerre, akkor hajlamos vagyok kiborulni, bepánikolni, aztán próbálok kiszakadni a helyzetből, mert egyszerre felbosszant, megijeszt és elszomorít. A barátságaim egyrésze erre ment rá, mert nehezen tudtam visszatartani a távolságtartást és a kirohanást és azt hitték az érintettek, hogy valami bajom van velük, pedig nem. A baráti kapcsolataimat is nehezen tudom normálisan kezelni
Na mármost akinek néha ennyire nagy problémája van a barátságos közelítésekkel, annak nem feltétlen lenne jó ötlet belevágni egy kapcsolatba, ami szerintem egy fokkal közelebbi interakciókat igényel, mint egy barátság. Nekem túl gyors, ami a többségnek normális. Nem akarok azzal fájdalmat okozni, hogy tök átlagos dolgokon kiborulok. Abból csak az lesz, hogy ő nem érti, mert normális, én meg rosszul érzem magam, hogy ilyen vagyok és megint megbántok valakit. Hamis reményeket sem szeretnék kelteni, hogy kínosan lassan haladunk, tökre várja a másik, hogy na alakul, működik, én meg egyszercsak random bepánikolok és megbántom valamivel. Tehát ha akarnám sem látnék nagy reményeket, és klisé, hogy nem miatta, hanem miattam, de ez van. Bárki más lehetne helyette, az is nem lenne.
"Az elején barátságnak indult, hiszen nem társkeresés céljából ismertük meg egymást."
És rád van írva, hogy tilos bepróbálkozni? Próbált kimászni a barátzónából, eredménytelenül. Önts tiszta vizet a pohárba, és mondd el neki őszintén, hogy mit (nem) érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!