Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy értessem meg vele, hogy...

Hogy értessem meg vele, hogy nekem ez így jó? (apakomplexussal kapcs. Kérdés)

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és az idősebb pasikra bukok (25+). Ezt csak a legjobb barátnőm tudja aki szerint ez beteges és azonnal kezeltessem ki magam. Én mondtam neki, hogy lehet, hogy engem nem zavarna a korkülönbség egy kapcsolatban, persze még nem volt részem komolyabb kapcsolatban, de kipróbálnám. Amióta ezt tudja, teljesen máshogy néz rám, és amikor beszélgetünk, érzem a hangján a visszataszítottságot... Eddig ez az első olyan titkom, amit csak ő tud, és nagyon rosszul esik a rossz véleménye.

Vagy velem lenne gond?!:( már semmiben sem vagyok biztos.

2016. dec. 2. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Nincs veled gond. Mit csinálsz hétvégén? :D

43/f

2016. dec. 3. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Sokan vagytok így! Lehet, hogy csak irigykedik!
2016. dec. 3. 11:48
 3/7 anonim válasza:
34%
36 vagyok ha nem sok akkor írj
2016. dec. 15. 11:19
 4/7 anonim válasza:
100%

14 évesen még ne dönts el ilyeneket. Persze hogy tetszenek, meg kiváncsi vagy.Először legyen kapcsolatod kordbeliekkel, és ha nagyon nem működne akkor keress idősebb hapikat.

Én 20 éves vagyok, és ugyan így voltam. 15 évesen összejöttem nálam egy-két évvel idősebb fiuval, ami szerintem egész normálisan hangzik, de nem működött. Lehet hogy csak rosszul választottam, de nem működött kisfiú volt hozzám.

Én is durván-sokkal idősebb pasikat kedvelem, a tényleg apukám korabelieket. Jó évjárat. :D

2017. jan. 18. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Sehogy! Azért mert a barátnőd, még nem kell mindenben egyet értenetek! Éld a saját ízlésed szerint az életedet!

40+/F.

2017. jan. 18. 19:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :D
2017. jan. 18. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ó kicsi lány, ne az zavarjon hogy ő emiatt nem szeret. Az a lényeg hogy te boldog legyél ! Ha nekem ilyen fiatal akarna meghóditani én bizony hagynám magam !
2017. máj. 27. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!