Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy értessem meg a sráccal,...

Hogy értessem meg a sráccal, hogy nem akarok többet mint barátság?18l

Figyelt kérdés

Egy online játékon keresztül ismertük meg egymást. Tök jól elbeszélgettünk, elpoénkodtunk, végül találkoztunk. Én azt hittem, hogy ő is barátságot akar, erre kiderült, hogy nem, ő azt hitte randizunk. Rémesen érzem magam emiatt. Nem akarok tőle semmi olyat, én nem tudok úgy ragaszkodni az emberekhez, ahogy ez a normális emberi kapcsolatokhoz kéne. Barátként is nehezen tudok megkedvelni bárkit is, pedig bárkivel el tudok beszélgetni. Bennem az van, hogy nem szeretnék esélyt adni a kapcsolatnak a fent leírtak miatt, illetve nem is vagyok olyan mentális állapotban jelenleg, ha megpróbálnánk sokkal rosszabb lenne, jelenleg rémes vagyok. Konkrétan néha elkezdek veszekedni, ha valaki hozzám szól, és nem akarok senkit sem bántani a rémes viselkedésemmel, a random kiborulásaimmal, amiket nehéz visszafogni néha, plusz ha valaki fizikailag is közeledik akkor gyakrabban előjön, és mondjuk egy kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy minimum megöleljük egymást. Ráadásul ha ezek nem lennének elegek, akkor alig tudnánk találkozni.

Viszont valahányszor ezt megpróbáltam neki elmagyarázni, nem érti meg, azzal jön, hogy milyen tökéletes vagyok neki...

Akkor mégis hogy értessem meg vele, hogy nem szeretnék barátságnál többet?

(Plusz gyanús hogy minimum két dologban kamuzott nekem, de az egyik nem akkora nagy cucc, a másik meg fura, de talán érthető részben)

2021. febr. 2. 00:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Szia :)

Mond meg hogy huzzon a oda :)

2021. febr. 2. 00:37
 2/16 A kérdező kommentje:
De nem akarom megbántani
2021. febr. 2. 00:47
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Hmm,kíváncsi lennék,hogy mi alapján értékeled. Sajnálom szegény palit normális körülmények között. Ezek a "most nem keresek kapcsolatot" típusú dolgok amolyan bűntudat elnyomó hazugságok.
2021. febr. 2. 00:50
 4/16 anonim válasza:
91%
Akármilyen kedves próbálsz lenni, nem fogod tudni sajnos elkerülni azt,hogy megbántsd. Hiába kertelsz, az igazság fájni fog neki ígyis-úgyis..
2021. febr. 2. 00:50
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Hagyd közeledni, aztán ha leharapod a fejét, akkor mondható, hogy én szóltam. Amúgy vannak olyan srácok, akik annyira vágynak egy csajra, olyan mintha egy burokban lenne, bármit mondhatsz őt nem érdekli, neki te vagy a tökély. Csak durvasággal lehet az ilyet kizökkenteni.
2021. febr. 2. 07:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd meg neki egyenesen, hogy "Nagyon rendes vagy, de nem szeretnék többet barátságnál. Kérlek tartsd ezt tiszteletben, különben nagyon kellemetlen lesz a helyzet mindkettőnk számára"

Ennél finomabban nem lehet kezelni a helyzetet.

2021. febr. 2. 08:39
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Tiltsd le a francba!

Aki nem ert a szep szobol, az a csunyabol sem fog. Szerintem eleg egyenes voltal vele, mar johogy nem ossze jossz vele, csakhogy neki ne legyen rossz..

Nevetseges bohoc, aki nem kepes elfogadni a nem-et.

2021. febr. 2. 10:13
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Jobb lenne ha ismernéd önmagad. A kérdésedből lerí, hogy hazudsz magadnak, mintha milliókat fizetnének érte.
2021. febr. 2. 10:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Akkor is egyenesen megmondani a legcélszerübb.
2021. febr. 2. 12:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Megadom a telefonszámomat hivjál fel
2021. febr. 2. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!