Hogy értessem meg a sráccal, hogy nem akarok többet mint barátság?18l
Egy online játékon keresztül ismertük meg egymást. Tök jól elbeszélgettünk, elpoénkodtunk, végül találkoztunk. Én azt hittem, hogy ő is barátságot akar, erre kiderült, hogy nem, ő azt hitte randizunk. Rémesen érzem magam emiatt. Nem akarok tőle semmi olyat, én nem tudok úgy ragaszkodni az emberekhez, ahogy ez a normális emberi kapcsolatokhoz kéne. Barátként is nehezen tudok megkedvelni bárkit is, pedig bárkivel el tudok beszélgetni. Bennem az van, hogy nem szeretnék esélyt adni a kapcsolatnak a fent leírtak miatt, illetve nem is vagyok olyan mentális állapotban jelenleg, ha megpróbálnánk sokkal rosszabb lenne, jelenleg rémes vagyok. Konkrétan néha elkezdek veszekedni, ha valaki hozzám szól, és nem akarok senkit sem bántani a rémes viselkedésemmel, a random kiborulásaimmal, amiket nehéz visszafogni néha, plusz ha valaki fizikailag is közeledik akkor gyakrabban előjön, és mondjuk egy kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy minimum megöleljük egymást. Ráadásul ha ezek nem lennének elegek, akkor alig tudnánk találkozni.
Viszont valahányszor ezt megpróbáltam neki elmagyarázni, nem érti meg, azzal jön, hogy milyen tökéletes vagyok neki...
Akkor mégis hogy értessem meg vele, hogy nem szeretnék barátságnál többet?
(Plusz gyanús hogy minimum két dologban kamuzott nekem, de az egyik nem akkora nagy cucc, a másik meg fura, de talán érthető részben)
Szia :)
Mond meg hogy huzzon a oda :)
Szerintem mondd meg neki egyenesen, hogy "Nagyon rendes vagy, de nem szeretnék többet barátságnál. Kérlek tartsd ezt tiszteletben, különben nagyon kellemetlen lesz a helyzet mindkettőnk számára"
Ennél finomabban nem lehet kezelni a helyzetet.
Tiltsd le a francba!
Aki nem ert a szep szobol, az a csunyabol sem fog. Szerintem eleg egyenes voltal vele, mar johogy nem ossze jossz vele, csakhogy neki ne legyen rossz..
Nevetseges bohoc, aki nem kepes elfogadni a nem-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!