Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan értessem meg velük...

Hogyan értessem meg velük magam? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kiderült, hogy apukám rákos, e miatt falakat építettem magam köré, össze zavarom az embereket, senkinek nem engedem, hogy megismerje a személyiségem. Mindig máshogy viselkedek, egyik nap azt mondom piros, másik nap azt, hogy kék. A barátaim e miatt elfordultak tőlem, mindenkinek rbancoznak, miközben pontosan tudják mi a helyzet otthon. Nem tudom hogyan változtathatnék a viselkedésemen vagy hogyan szerezhetném vissza a barátaim. Már próbáltam olyan lenni, mint régen, de nem igazán sikerült, már azt sem tudom milyen voltam. Megkaptam, hogy csak leutánozom a legjobb barátnőmet... vagyis a volt legjobb barátnőmet.

2014. jún. 25. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérj őszintén bocsánatot és pontosan mondd el nekik ugyan ezt, amit ide is leírtál.

Apukádnak pedig sok kitartást kívánok, nem szabad elhagynia magát, ma már egész jól kezelhető, karbantartható, sőt gyógyítható is, de nagyon fontos, hogy ne adja fel apukád, akarjon gyógyulni. (Nekem nagymamám rákos beteg volt, de 79 éves létére kigyógyult belőle és makk egészséges azóta is :)

2014. jún. 25. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos valószínűleg a fiatal barátaid nem érettek még arra, hogy felfogják, neked milyen érzéseid, gondjaid lehetnek. Beszéltél erről édesanyáddal?
2014. jún. 25. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Anyukámmal a kapcsolatom szörnyű. Mélyebben még soha nem beszéltünk, túl sok titka van előttem ahhoz, hogy meg tudja benne bízni. Csak az a baj, hogy én ezeket a titkokat mind tudom. Már megpróbáltam elmondani a barátaimnak minél jobban és pontosabban megfogalmazva, de így sem értik.
2014. jún. 25. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ők nem voltak igazi barátok! keress másokat,akik megértenek. Igazi barátokat!!!!
2014. aug. 4. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!