Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baratnom szerint azert vagyok...

Baratnom szerint azert vagyok biszexualis Mert nem szeretem a melegeket. Szerintetek normalis?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 00:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21es. Indokold meg miért?
2021. jan. 30. 17:11
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Indoklást vársz? Rendben.

1. Egy szóval sem mondtam hogy aki homofób az biszex, azt mondtam hogy aki homofób ÉS biszex, az valószínűleg magának se tudja bevallani.

2. Nem is értem magát a megfogalmazást, nem tiszta, mikor kihez beszélsz.

3. Szerintem semmi jogod nincs ahhoz hogy beleszólj a kapcsolatunkba, főleg nem ahhoz hogy szakításra buzdíts minket. Nem tudod mi van köztünk és mennyire szeretjük egymást, és egy veszekedés miatt nem fogunk szakítani.

2021. jan. 30. 17:19
 23/24 anonim ***** válasza:

1. Ezt a részét én értettem akkor félre.

2. Előszőr pasidhoz, utána te hozzád.

3. Igaz jogos:) sajnálom, csak vicces hogy ezen veszekednetek kell:)

2021. jan. 30. 17:23
 24/24 October15 ***** válasza:
85%

Várj tehát most az a bajod, hogy az asszony szerint biszex vagy mert homofób vagy? :D [Legalábbis te így dekódoltad, amúgy nem ezt mondta.] Bocs de ez esetben nem a te készülékedben van a hiba? Vagy most homofóbnak lenni okay? XD Miskolc?

Amúgy a barátnőd annyit állított, hogy ha valaki "homofób" de hupsz mégis csak úgy néz ki, hogy hát ő se egyenes mint a százas szeg akkor ez bizony belső konfliktusforrás lesz. :) Csak nyilván én egy picit edukáltabb vagyok szóval megtudom fogalmazni. :D Bár mondjuk ő is érthetően megfogalmazta [kinda].

Amúgy megordítva is igaz: lehet valaki azért "homofób" mert realizálta, hogy "valami nem kerek" és túlkompenzál.

Mi Hazánk - Bi Hazánk. Véletlen lenne? :D

2021. jan. 30. 20:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!