Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek a barátom volt?

Szerintetek a barátom volt?

Figyelt kérdés
Októberben ismertem meg facebookon egy srácot, akivel mint kiderült egy napon születtünk, voltak közös érdeklődési pontjaink és jól megértettük egymást. Mivel vidéken lakott, segítettem neki felköltözni Pestre, volt hogy két-három éjszakát nálam lakott. A viselkedése már ekkor is hagyott kívánnivalót, az ebédre amivel kínáltam, azt mondta szar és hozzátette éhes ember még a szart is megeszi, de ő ezt se tudja. Aztán az egyik vasárnapi programunkat is elszúrta a magánéleti problémái miatti kesergésével. Vigasztaltam, bátorítottam, de lelkileg nagyon megterhelt, emiatt vitatkoztunk is párszor. Egyszer nagyon összekaptunk, de bocsánatot kértem és azt mondta megbocsát nekem. Egy hónap telt el úgy, hogy anyagilag is támogattam. Ételt, gyógyszert, buszjegyet vettem neki, az állomásra többször is kivittem, és mivel a vidéki rokonaival nehezen tudta tartani a kapcsolatot, a laptopomat is kölcsönadtam neki, amikor pedig bedöglött, vettem helyette másikat. Pár nappal azelőtt, hogy az új laptopot odaadtam volna, megtudtam, hogy a hátam mögött kibeszélt azzal a csajjal, akit még csak egyszer látott, de rendszeresen leveleznek egymással. Az hagyján hogy kibeszélt, de csak a negatív dolgokat mondta rólam, azt a sok jót, amit érte tettem, nem. Emiatt megsértődtem és nem adtam oda a laptopot, ami miatt azt mondta hogy én lezártam a kapcsolatot. Rám hárít minden felelősséget.

2021. jan. 27. 09:06
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
A kedves troll még a nevemet se tudja, azt viszont igen, hogy mi történt. Hmmm. Érdekes!
2021. jan. 28. 13:52
 32/39 anonim ***** válasza:
31%
Nyugi már, kapod a pénzedet hamarosan, nem kell tovább tolnod már! 😁
2021. jan. 28. 14:02
 33/39 anonim ***** válasza:
52%
Miért, mi történt?
2021. jan. 28. 14:03
 34/39 A kérdező kommentje:
Ha az érintett személy vagy valami ismije trollkodik, akkor csak annyit üzenek, hogy nem jutalékból élek, az viszont jó lenne, ha a kölcsön címén fennálló 134 ezer Ft tartozását megfizetné. Mert a jutalékkal szemben az viszont visszajár.
2021. jan. 28. 15:20
 35/39 anonim ***** válasza:
48%
Ez havi, vagy netán heti jutalékod akkor?!
2021. jan. 28. 16:57
 36/39 A kérdező kommentje:
Láthatják a kedves internetezők, hogy mennyire szánalmas az az ember, akit egykor a barátomnak hittem. Csak most örülök annak igazán, hogy megszabadulhatok tőle. Mondjuk jó lett volna, ha nem trollkodott volna, bár az egy kis gerincet feltételezett volna. Ami nincs meg benne. Nem várhatok tőle mást, csak mi lényege. Részemről ezzel lezárom a trollal folytatott diskurzust. Köszönöm az értelmes hozzászólásokat és mindenkinek parazitamentes életet kívánok! Figyeljétek és vessétek ki az életetekből az élősködőket!
2021. jan. 28. 22:23
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen embert az ellenségemnek sem kívánnék. Minden kapcsolatot szakíts meg vele.
2021. febr. 1. 01:17
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem jó ilyen sokat segíteni valakinek. Mindig érdemes a segítségért akár valamilyen jelképes viszonzást elvárni. Tudom, hogy fura, de sok embernek frusztráló az, ha sok segítséget kap valakitől, mivel elnyomva érzi magát, ráadásul ezt a frusztrációt előbb-utóbb a másikon vezeti le. Ebben a kapcsolatban nem voltatok egyenrangúak. Tudom, miről beszélek, édesanyám szociális munkás.

Mindezeken felül én is azt mondom, hogy örülj, hogy megszabadultál tőle.

2021. okt. 28. 22:57
 39/39 1112 ***** válasza:

nem volt ez barát, érdekből használt inkább szerintem

h pl vegyél neki új laptopot, stb.

2021. okt. 30. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!