Szerintetek a barátom volt?
Szerintem csak elvette,ami kell neki.A barát nem itt kezdődik.
Majd rájössz,milyen sok ilyen ember van,ha elég sok sérelmet összegyűjtesz,akkor el kezded kiszelektálni az életedből a koloncokat. Mert egy ilyen ember az.
Abból gondoltam, hogy barát volt, hogy sokat tudtunk beszélgetni az élet dolgairol és a hobbinkról.
Köszönöm szépen a véleményeteket. Ma még próbáltam vele beszélni, de érvelés helyett csak sértegetni tudott és azt mondta én nem érdemlek még tintát se.
Az ilyen ember eléggé messze van egy baráttól. A közös érdeklődés és kölcsönös (innentől már ez is megkérdőjelezhető az ő részéről) megértés még nem teszi azzá az embereket.
Kihasznált téged, nem becsült meg és élősködött egy sort. Örülj neki, hogy nem maradt ott a nyakadon valamilyen mondva csinált ürüggyel..
Tiltsd és töröld mindenhonnan, hogy ne tudjon újra kapcsolatba lépni veled és reméljük, hogy többet nem keres téged sehol sem.
Dehogy volt, az ilyen egy szociopata pióca. Ha van egy kis eszed minden kapcsolatot megszakítasz vele.
"Abból gondoltam, hogy barát volt, hogy sokat tudtunk beszélgetni az élet dolgairol és a hobbinkról."
Igen, már a kezdetektől használt téged, a bizalmadba férkőzött, hogy anyagilag, mentálisan kiszipolyozhasson. Már az első perctől kezdve valószínűleg egy számító féreg volt, csak nem vetted észre, mert az orrodnál fogva vezetett.
"E zavart a társadalmi kötelezettségek figyelmen kívül hagyása jellemzi, a hűvös közömbösség mások érzéseivel szemben. Az érintettek frusztrációtoleranciája alacsony, agressziójuk, így erőszakosságuk nagyon könnyen megnyilvánul. Másokat hibáztatnak azért, illetve hihető módon racionalizálják azt a viselkedést, amely miatt konfliktusba kerültek a közösséggel, illetve a társadalommal. A többi embert tárgynak tekintik, akiket manipulálnak és kihasználnak. Ugyan ezt megjátszhatják, de a szociopata nem érez empátiát, szégyent vagy megbánást visszaélései miatt. Nem tudja magát különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni."
Szerintem te pont egy ilyen élősködő szociopatába futottál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!