Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 175cm vagyok a barátom 195cm, szerintetem illünk egymáshoz?
Figyelt kérdés
Mert én magam ő mellette eléggé kicsinek érzem vagy ez normális?2017. aug. 6. 17:38
1/13 anonim válasza:
Jajj már megint a cm-ek. Totál lényegtelen, ha szeretitek egymást.
2/13 anonim válasza:
Nem illetek össze... De nem a magasság a lényeg... Csak szeressétek egymást és kész.
3/13 anonim válasza:
Nem illetek össze, szerintem azonnal szakítanotok kéne.
4/13 anonim válasza:
egyáltalán nem illetek össze, alapból nagyon rossz döntés volt összejönni is.. de komolyan.. mi vett erre rá titeket? na mindegy, ebből is tanulsz, mint minden másból
6/13 anonim válasza:
Jaj istenem...
Legyen ez a legnagyobb gondod..
Nem tök mindegy? Szereted nem? Akkor még mit számít.
7/13 anonim válasza:
A szerelemben nincs se kor, se centi, se szín, se vallás.
8/13 anonim válasza:
Szia!
A ti párkapcsolatotokban ez az egyetlen probléma?
Ha igen a válaszod, akkor gratulálok!:) Úgy értem hogy akkor a következő
eshetőségek nem léteznek: féltékenység, megcsalás, egyéb tényezők.
Komolyra fordítva a szót! Szeretitek egymást, ugye?
Ha ismét igen a válaszod, akkor nincs baj[?].
Természetesen ez a kapcsolat csak akkor fog működni, ha kölcsönös a szeretet.
Kicsinek érzed magad mellette? - nem probléma.
Ő mégis nagyra tart téged, igaz? Na ugye!
Ha letudtok élni egy életet megértésben, szeretetben, akkor ez a probléma megszűnik[?].
Szia!
10/13 anonim válasza:
igen az emberek a testtömegük, magasságuk és külsejük miatt választanak párt maguknak... GOndolom valamilyen olcsó lotyó lehetsz ennyi ésszel, de ha nem is az vagy akkor is hülye, mivel ezzel azt mondod hogy a pasid a magasságod és a külsőségeid miatt van veled, mivel ő úgy véli ezek miatt illetek össze,..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!