Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én 175cm vagyok a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 175cm vagyok a barátom 195cm, szerintetem illünk egymáshoz?

Figyelt kérdés
Mert én magam ő mellette eléggé kicsinek érzem vagy ez normális?

2017. aug. 6. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél a kapcsolatból kihozni? Dísz kell magad mellé, és ezért fontos, hogyan illetek egymáshoz vagy hogy szeretitek egymást???
2017. aug. 7. 11:48
 12/13 anonim válasza:
Nem a magasság számít.
2017. aug. 8. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha csak díszelegni akarsz mellette akkor nem illetek össze.

Ha szereted és azért vagy vele, akkor nagyon cukik lehetek. Mert aranyos ha a lány kisebb.

És szard le hogy ki mit gondol. Nem azért vagy együtt vele, hogy mások véleménye szerint élj.

Amúgy te is magasnak számítasz, így még annál inkább nem érdekel senkit, nem fogják a fiút pedofilnak nézni vagy valami.

2017. aug. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!