Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte 100%, hogy tetszek egy fiúnak, aki bár kinézetre nekem is bejön, de tudom, hogy személyiségben nem passzolnánk egymáshoz. Teendő?
Minden erőmmel igyekszem, hogy ne adjak neki "félreérthető" jeleket, hogy és közömbösen viselkedjek vele, bár ez néha kissé nehézkes... Igazából, nem hiszem, hogy szerelmes lennék belé, (az annál sokkal "durvább" szokott lenni,mint amit iránta érzek) viszont valahogy "imponál" nekem és jól esik a figyelme és maga az érzés, hogy "kellenék neki"... Nem szándékom se vele, se magammal kicseszni, úgyhogy ha ő lép is,nekem mindenképp nemet kéne mondanom neki, ugye?
Szerintetek? Más is volt már úgy? 18/l
Vagy próbáld ki azt, hogy nem tartod a távolságot és próbálod jobban megismerni, és ha felbátorodna és konkrétan rátérne kettőtökre, akkor elmondod neki ezt amit ide leírtál.
Megnézed, hogy fogadja, miként reagál. Ez lehet az, hogy megérti és onnantól te még mindig nem ígértél semmit, de van esélyetek arra, hogy esetleg később legyen valami, ha esetleg megszereted a személyiségét vagy valamelyikőtök előnyösen változik ebből a szempontból.
Vagy látszani fog rajta, hogy nem tudna várni, ő most akar téged, azonnal és nem fogadja el a te álláspontod és onnantól már ő döntött ezzel. Mármint most azért szeressen aki vagy, ne azért, mert barátnő/szerető jelöltnek néz, nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!