Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet esélyem nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés
...14 éves lány vagyok, és a suliba jár egy nagyon helyes fiu, az a gond hogy ő sokkal fiatalabb nálam, ötödikes :( . Sose gondoltam volna hogy egy ilyen kicsi fiu fog tetszeni. Nagyon helyes és a szeme fogott meg igazából. Magasabb nálam. És mostanában nagyon sokszor szemezünk...több másodpercekre. De van amikor nem mer a szemembe nézni. És egyszerűen olyan jól néz ki, hogy kiraz a hideg amikor elmegy mellettem és rámnéz. Belsőleg nem igazán ismerem, de állítólag nagyon rendes fiu. Korombeliekbol több lánynak is bejon.😄 És hát az a gáz hogy van egy csaj...az osztálytársam (alitolag joba van ezzel a fiúval, beszéltek is mar Facebookon) (cigany, és én nem ítélem el őket de ő egy idióta) amikormegtudta hogy bejon ez a fiu azóta mindenkinek arrol beszel hogy miket irogatott neki (megölelne, adna puszit...) és az a gaz hogy ezt ugy mondta hangosan hogy halljam. És mostanában lattam hogy ez a csaj a fiúval sétálgatott a folyosón es beszélgettek , egyáltalán nem tűnt ugy hogy tetszik a fiúnak. De a csajnak van barátja mar régóta együtt vannak, Fb kapcsolat -.- ... és mégis vele sétálgat , tuti hogy direkt csinálja pedig en nem ártottam neki semmit. Mindig jóban voltunk de most megtudnam ölni annyira szánalmas... Fbn nagymenő a csaj de élőben mar nem. Hazudozik ès nem nagyon veszik észre hogy miket csinál -.- ... rázza magát, kiteszi mindenét... és hát vissza a lényegre hogy sok a korkülönbség de nekem nagyon bejon és hát lehetne valami szerintetek? Facebookon nem az ismerősöm , gondoltam bejelolom 😍❤

2016. okt. 8. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdeményezhetsz, ha ennyire tetszik, a másik lánnyal meg ne törődj, és szerintem nem gáz, hogy kisebb nálad. Próbáld meg, ne mondom, hogy van esélyed, ha egy szót sem beszéltetek, de a szemezés már jó jel.
2016. okt. 8. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet semmi se köztetek. Fiatal a fiú, éretlen egy párkapcsolatra. És az írásod alapján te is. A cigánylányt meg hagyd, had tegye amit akar, neki lesz belőle baja, nem neked.

És még mielőtt jössz ezzel az érett vagyok szöveggel: Nem, NEM vagy az se te, se ő

2016. okt. 8. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Ötödikessel nem járunk. Különösen, ha nem is ismered annyira. És úgy tűnik, neked is van még mit érni...
2016. okt. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!