Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, lenne esélyem nála? (Tanácsokat/válaszokat szívesen fogadom)
Ne foglalkozz vele és nehogy ez lelki sérülést okozzon, mint nekem 13 évesen egy hasonló, de a fentinél kegyetlenebb elutasítás, ami a pattanásaim miatt volt, amikkel semmit sem tudtam kezdeni! (29 vagyok)
Próbálkozz másik lányoknál! A versírás szép dolog, de általában nem értik, így nem is értékelik. Pár esetben félreértik. Jobb a célirányos, magabiztos beszéd és lepattintás esetén a gyors továbbállás és próbálkozás másnál! Ahhoz, hogy legyen barátnőd, pár száz csajnál be kell próbálkoznod! De azért mindig legyél személyre szabott, ne sablon szöveget nyomj, tornáztasd meg a kreativitásodat. Szóval a próbálkozások mennyisége nem menjen azok minőségének rovására, viszont ne írj verset ismeretlen csajoknak! Ha lesz barátnőd, neki is csak óvatosan, félre ne értse annak jelentését!
4# Nem ismeretlen,hanem osztálytárs.:) Viszont az ötlettel problémáim vannak nekem jutott,de inkább nemet válaszoltam.
1.Pösze vagyok és a beszélgetéseket ez nagyon zavarja,próbálkozunk ez ellen küzdeni,kipróbálunk egy új cuccot és hátha bejön. 2.Nagyon bártortalan vagyok és még soha nem volt barátnőm szóval igen csak tapasztalan vagyok e ügybe.De köszi a tippet.Majd Közép suliba megpróbálkozok.Máshol nem igazán tudnék ismerkedni,"barátnőt" szerezni csak suliba.Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
A lényeg, hogy az elutasítások (amelyek sokszor nagyon durvák), ne vegyék el a kedved, tudd, hogy aki elküldött, az csak egy ember és a másik valaki egy egészen másik, tőle független ember.
Érdemes osztályon kívül ismerkedni más osztályokba (házinyúlra nem lövünk szabály).
Továbbá, mindig azt figyeld, hogy van-e olyan lány, aki csak futólag, de rád-rád pillant, ilyen ritkán, de van! Nos, ha észreveszed, feltétlen menj oda hozzá beszélgetni!
A pöszeséget, majd kinövöd idővel, még szerintem változik a hangod (mutál majd, de lehet, hogy már éppen).
Szóval az ismerkedésben sokat jelent, hogy ki mit néz és a tekintete merre jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!