Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, lenne esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, lenne esélyem nála? (Tanácsokat/válaszokat szívesen fogadom)

Figyelt kérdés
Tudom még fiatal vagyok ehhez,(13/F)de tetszik egy lány,nem csak tetszik,hanem szerelmes vagyok belé.Közöltem vele már vers formájában,Valentin nap megajándékoztam,segítek neki stb.,de nem jelzett semmit.Több fiú is jelentkezett,de nem jelzett nekik.Két fiúnál próbálkozott,de az egyiket 1 óra alatt dobta(a lány)a másik meg káromkodva elutasította.Nem vagyok valami bátor srác, fogy× vagyok míg ő neki nincs semmi belső problémái.Remélem érthetően fogalmaztam.Próbáltam elfelejteni a nyár alatt a történteket,de még jobban gondolkozok,és még jobban fáj a dolog.

2016. aug. 30. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha káromkodva elküldte a p*csába, akkor hagyd a p*csába.
2016. aug. 30. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát 1 óra alatt dobott egy rendes srácot akkor szerintem kár lenne próbálkoznod
2016. aug. 30. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem azért mert fogyi vagy hanem mert eléggé pasi faló lehet a csaj :P
2016. aug. 30. 16:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!1# A fiú küldte el a p.csába a hölgyet.
2016. aug. 30. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele és nehogy ez lelki sérülést okozzon, mint nekem 13 évesen egy hasonló, de a fentinél kegyetlenebb elutasítás, ami a pattanásaim miatt volt, amikkel semmit sem tudtam kezdeni! (29 vagyok)

Próbálkozz másik lányoknál! A versírás szép dolog, de általában nem értik, így nem is értékelik. Pár esetben félreértik. Jobb a célirányos, magabiztos beszéd és lepattintás esetén a gyors továbbállás és próbálkozás másnál! Ahhoz, hogy legyen barátnőd, pár száz csajnál be kell próbálkoznod! De azért mindig legyél személyre szabott, ne sablon szöveget nyomj, tornáztasd meg a kreativitásodat. Szóval a próbálkozások mennyisége nem menjen azok minőségének rovására, viszont ne írj verset ismeretlen csajoknak! Ha lesz barátnőd, neki is csak óvatosan, félre ne értse annak jelentését!

2016. aug. 30. 16:29
 6/8 A kérdező kommentje:

4# Nem ismeretlen,hanem osztálytárs.:) Viszont az ötlettel problémáim vannak nekem jutott,de inkább nemet válaszoltam.

1.Pösze vagyok és a beszélgetéseket ez nagyon zavarja,próbálkozunk ez ellen küzdeni,kipróbálunk egy új cuccot és hátha bejön. 2.Nagyon bártortalan vagyok és még soha nem volt barátnőm szóval igen csak tapasztalan vagyok e ügybe.De köszi a tippet.Majd Közép suliba megpróbálkozok.Máshol nem igazán tudnék ismerkedni,"barátnőt" szerezni csak suliba.Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 30. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy az elutasítások (amelyek sokszor nagyon durvák), ne vegyék el a kedved, tudd, hogy aki elküldött, az csak egy ember és a másik valaki egy egészen másik, tőle független ember.

Érdemes osztályon kívül ismerkedni más osztályokba (házinyúlra nem lövünk szabály).

Továbbá, mindig azt figyeld, hogy van-e olyan lány, aki csak futólag, de rád-rád pillant, ilyen ritkán, de van! Nos, ha észreveszed, feltétlen menj oda hozzá beszélgetni!

A pöszeséget, majd kinövöd idővel, még szerintem változik a hangod (mutál majd, de lehet, hogy már éppen).

Szóval az ismerkedésben sokat jelent, hogy ki mit néz és a tekintete merre jár!

2016. aug. 30. 20:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Sokat segítettetek! :)
2016. aug. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!