Más is úgy érzi, hogy az, hogy a Földre leszületett az olyan mintha bedobták volna valami állatok közé?
Igazából az emberekkel van bajom, nem tudom értelmezni és megérteni a viselkedésformáikat.
Idegen vagyok.
20
Nem saját nyomor. Nézz körül az emberek hogy élnek, milyen önző módon.
Nézd meg a világtörténelmet, soha nem élt ennyi rendes ember a földön.
Soha nem volt ekkora területen béke ilyen tartósan mint most, soha nem volt ennyi embsrnek ennyi lehetősége mint most... és soha nem voltak olyan ráérős emberek sem, mint te, aki ráér azon picsogni, milyen kegyettlen is ez a világ, ami jelenleg jobb és biztonságosabb mint valaha a történelem folyamán.
24
Ez téves. A béke csakis az atomfegyverek miatt van. Ha azok nem lennének még mindig lőnék egymást.
Úgy hallottam, ennél több embert is el tudna látni a Föld, legalábbis magasabb mezőgazdasági technológiával.
A járvány pedig a rossz higiéniai körülmények miatt alakult ki egy húspiacon.
Az élet pedig egy nagyszerű dolog, értékelni kell minden pillanatát, amit egészségben és békességben töltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!