Ha valaki olyan szellemet idéz, ami már leszületett, akkor mi történik?
A szellem nem a lélek! A szellem nem tud leszületni, a lélek igen. De ezt is testet öltésnek hívják.
A szellem ha nem kel át és itt marad és emberi, akkor kísértették válik.
Mivel mindenkinek van egy tudati lenyomata a térben és még sok ezer másik megnyilvánulási formája, így kb meg tudod azokat is idézni.
Pedig így van és nem gyorstalpalóról az infó.
Több része van a léleknek. Van olyan része is ami nem születik sosem le és mindenki folyamatos kapcsolatban van vele. (a saját Felsőbb Énjével).
Vannak más lélekrészeink is, kinek mennyi, általában 3-4 szokott lenni. Ezek ugyanolyan emberi lelkek mint én vagy te.
Az én Felsőbb Énemnek 4 lélekrésze születik le ebbe a világba, ebből velem együtt 3-an leszülettünk, a 4dik lélekrész pedig nemsokára leszületik.
Ha teljesítem a számomra eltervezett életutat már nem kell többé leszületnem. Ha nem sikerül ismételnem kell ezt az életutat egy másik családnál, ugyanezen feltételekkel. Mindezt független attól hogy a többi lélekrésznek sikerül-e teljesíteni az életútját.
Az Önvalóm ugyan úgy néz ki mint én, csak a test előtt helyezkedik el kissé, kB 20cm-re. Ha megbetegszek mindig először az Önvalóm betegszik meg, és egy bizonyos idő után íródik át a fizikai testre. Ha nem baleset következtében vagyunk betegek, vagy szövődmény áll a háttérben akkor lelki eredetű a betegségük oka. (ezt részben a Biologika megismerésével megérthetjük, bár nem minden ponton helytálló az általuk leírt folyamatok mikéntjei)
Önvalónk alvás közben is elhagyja a testet, kb 50 cm-re tartózkodik a testtől.
Ha pedig gyógyítani visznek a felsőbb dimenziók lényei (angyalok, arkangyalok), akkor ők kiveszik az Önvalódat és elvisznek arra alkalmas felsőbb dimenziókba a gyógyítás elvégzésére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!