Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is úgy érzi, hogy az,...

Más is úgy érzi, hogy az, hogy a Földre leszületett az olyan mintha bedobták volna valami állatok közé?

Figyelt kérdés

Igazából az emberekkel van bajom, nem tudom értelmezni és megérteni a viselkedésformáikat.

Idegen vagyok.

2021. jan. 22. 09:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

9

Igen, számomra is érdekes, hogy az ember minden szempontból (kivéve az állítólagos intelligenciát) milyen gyenge más állatfajokhoz képest. Például fizikailag nagyon gyenge, gyenge állóképességű. Még szőrzete sincs ami megvédje egy váratlan jégkorszaktól. Ugyanakkor a vírusokkal és baktériumokkal szembeni ellenállóképessége nevetséges. Az állatokban több milliárd vírus tenészik és az állatoknak kutya bajuk. Mi elkapunk egy koronát és már megállt a világ. Érdekes, hogy az evolúció egy ilyen gyenge állatot hozott létre.

2021. jan. 22. 10:56
 12/29 A kérdező kommentje:

10

Ezek szerint van esély rá, hogy rajta vagyok :)

2021. jan. 22. 10:57
 13/29 anonim ***** válasza:

Az ember evezredeken és az őseink ev szazezredeken, milliókon at éltek kis közösségekben... ez a mai városias elet valójában teljesen ellentmond a termeszetünknek, a nagytöbbség nem erzi jól magát nagy közösségekben, nem tud benne viselkeni, nem érzi az egészet... ezen csak egy hatalmasat ront a facebook és társai...

Nézz meg akármilyen posztot facebookon, alatta ellenségeskedés, anyázás, egymás szapulása...

Menj el egy vidéki kis közösségbe... szeretet, béke, harmónia, egymás segítése...

Bem véletlen...

2021. jan. 22. 11:01
 14/29 A kérdező kommentje:

13

Igen ebben van valami. Az egész moder társadalom természetellenes.

2021. jan. 22. 11:25
 15/29 anonim ***** válasza:
Hát akkor az se mindegy milyen vidék... én itt élek, kis közösségben, de eskü városban kellemesebb lenne. Ez max. annak tetszik aki imádja az állandó rosszindulatú pletykákat és hogy mindenki feljogosítva érzi magát arra hogy megmondja mit hogy kéne csinálnia a másiknak...
2021. jan. 22. 12:21
 16/29 anonim ***** válasza:

Tény, vannak faluból is szarok... szerencsére nekem megvolt a választás lehetösége.

Direkt olyat kerestem, ahol nem részeges az átlag, nem szegénységben élnek az emberek, ahol megvan a falu jelleg, de azért szép számmal vannak tehetősebbek is, és a vonzáskörzetben van olyan hely, város, nevezetesseg, ahol vannak milliomosoknak, milliárdosoknak villái, házai... hogy a szakmám is tudjam művelni... balaton felvidéken találtam is szép szammal ilyen falvakat, az enyém is itt az egyik. De nem mondom meg melyik :) Tihany vonzáskörzete.

2021. jan. 22. 12:39
 17/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Én nagyon sok visszafogott emberrel találkozok mostanában. És sok segítőkésszel is. Csak sajnos kevés az ember, ezért kicsit most lassabb minden.
2021. jan. 22. 12:45
 18/29 anonim ***** válasza:
55%
Az ember nem több, mint egy eszközhasználó állat. Kész büntetőtábor az élet.
2021. jan. 23. 07:50
 19/29 Barnabas333 ***** válasza:
Ha adnának egy gombot, hogy ha megnyomom minden ember meghal a földön, de más élőlények nem ,simán megnyomnám. Pedig családos vagyok, de magányban élek...
2021. jan. 23. 18:44
 20/29 anonim ***** válasza:
Grat, a saját nyomorod miatt mindenkit kinyírnál... jó vagy...
2021. jan. 23. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!