Más is úgy érzi, hogy az, hogy a Földre leszületett az olyan mintha bedobták volna valami állatok közé?
Igazából az emberekkel van bajom, nem tudom értelmezni és megérteni a viselkedésformáikat.
Idegen vagyok.
9
Igen, számomra is érdekes, hogy az ember minden szempontból (kivéve az állítólagos intelligenciát) milyen gyenge más állatfajokhoz képest. Például fizikailag nagyon gyenge, gyenge állóképességű. Még szőrzete sincs ami megvédje egy váratlan jégkorszaktól. Ugyanakkor a vírusokkal és baktériumokkal szembeni ellenállóképessége nevetséges. Az állatokban több milliárd vírus tenészik és az állatoknak kutya bajuk. Mi elkapunk egy koronát és már megállt a világ. Érdekes, hogy az evolúció egy ilyen gyenge állatot hozott létre.
10
Ezek szerint van esély rá, hogy rajta vagyok :)
Az ember evezredeken és az őseink ev szazezredeken, milliókon at éltek kis közösségekben... ez a mai városias elet valójában teljesen ellentmond a termeszetünknek, a nagytöbbség nem erzi jól magát nagy közösségekben, nem tud benne viselkeni, nem érzi az egészet... ezen csak egy hatalmasat ront a facebook és társai...
Nézz meg akármilyen posztot facebookon, alatta ellenségeskedés, anyázás, egymás szapulása...
Menj el egy vidéki kis közösségbe... szeretet, béke, harmónia, egymás segítése...
Bem véletlen...
13
Igen ebben van valami. Az egész moder társadalom természetellenes.
Tény, vannak faluból is szarok... szerencsére nekem megvolt a választás lehetösége.
Direkt olyat kerestem, ahol nem részeges az átlag, nem szegénységben élnek az emberek, ahol megvan a falu jelleg, de azért szép számmal vannak tehetősebbek is, és a vonzáskörzetben van olyan hely, város, nevezetesseg, ahol vannak milliomosoknak, milliárdosoknak villái, házai... hogy a szakmám is tudjam művelni... balaton felvidéken találtam is szép szammal ilyen falvakat, az enyém is itt az egyik. De nem mondom meg melyik :) Tihany vonzáskörzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!