Ha Jézus a gonosz gyermekeként született volna le, hogy győzhette volna meg az embereket, hogy az ò atyját imádják?
Hazugsággal.
Mondjuk egy olyan tanítás előadásával, amivel a nem hívők az egyházakat szokták vádolni.
Kedves kérdező!
Nem tudom, hogy született meg benned ez a kérdés, de én ilyet még soha nem hallottam, hogy Jézus a gonosz gyermekeként született volna. Honnan vagy miből született ez a kérdés?
Jézus sohasem volt erőszakos vagy fenyegető. Mondandója mindig is az igazságból való volt.
Jézust pedig nem szabad összehasonlítani, összemosni vagy azonosítani a katolikus egyházzal. A kettőnek nem sok köze van egymáshoz. A katolikus egyház, már nagyon régóta szinte kezdetektől fogva nem az Isten igazságában jár és cselekszik.
Jézus a szerető Atya mellett tett tanúságot és nem az embergyűlölő gonosz mellett.
Mivel Jézus az ószövetség gonosz és gyűlölködő isten fia, így a feltételezés bizonyítottá vált. Ahogy sátáni kapcsolata is.
"Az a hír járja felőletek, hogy paráznaság van köztetek, és pedig olyan paráznaság, amilyen még a nemzetek közt sincs, hogy tudniillik valaki az apjának feleségével él .a mi Urunk Jézus hatalmával adjuk át az ilyet a sátánnak, testének vesztére, hogy a lélek üdvözüljön Jáhve ama napján (1Kor 5, 1)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!