Miért olyan hideg, mint a kő?
Szerintem nem a talalkozasok surusegen mulik a kapcsolat. Inkabb azt nezd, h pl. a bajban tudsz e ra szamitani.
Meg neveltetesen is sok mulik, pl. Ha ot ilyen ridegtartasban neveltek fel....
Amugy en pl. csaladtagjaimmal kimondottan olelkezos, puszilgatos vagyok, de el nem tudom kepzelni, hogy megoleljem, megpusziljam a baratnom csak ugy koszonesen kivul, nem tudom miert.Amugy ez a sirunk egymas vallann stb. Ilyen foku intimitast parkapcsolatban szokas megelni, gondoltal mar erre? Vagy gyermekkorban..de az is lehet hogy csak masok vagyunk es mashogy latjuk ezt
Szerintem ő az az ember, akit ha felhívnék éjszaka, hogy baj van, akkor fontosabb lenne neki az, hogy fáradt, mint hogy én rosszul vagyok. Lehet segítene, de nem azzal a nagy örömmel, hanem inkább azért, hogy ne érezze magát egy rossz embernek.
Természetesen nem úgy értettem ezt az ölelgetést, hogy 0-24, hanem találkozásnál, ha megölelsz valakit, akkor érzed, hogy szorosan ölel vissza és örül neked. Valaki pedig rideg és kővé mered, ha hozzáérsz. Vagy ha baj van, akkor sem ölel meg, hanem ül és néz téged, meg mond pár sablonszöveget.
Engem elég sokszor hívtak fel részegen, hogy baj van, és nagyon meguntam. Ilyen éjjeli telefon ne legyen, max az életben kétszer-
háromszor.
1es vagyok.
Igy viszont tenyleg fura, ha pl sirsz, valami baj van es nem olel meg, hiszen ez ilyen osztonos reakcio egy embernel. Mas esetben bennem is megfordulna, hogy esetleg leszbikus vagy e, mivel felnotteknel fura a sok testi kontakt baratsagban. Persze ertem hogyha nem vagy az.
Az nagyobb gaz ha a bajban nem segit. Akkor nem is a baratod, maximum erdek fuzodik hozzad, vagy irigyed. Ez fura, de az irigyek is szeretnek kozel lenni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!