Másban is van szorongás mielőtt kimenne szocializálódni?
2
Tehát korántsem lehetséges, hogy a külsőmön ítélkeznek?
4
Én meg vagyok elégedve magammal, viszont az emberekkel nem vagyok.
Ha meg vagy elégedve magaddal, akkor meg nem mindegy hogy mit gondol rólad más? :D
Vannak akik szeretnek téged és elfogadnak, te is meg vagy elégedve magaddal, akkor mi itt a gond?
Ha meg folyamatosan azt nézed hogy kinek mi a véleménye rólad, akkor meg mégsem vagy megelégedve, csak azt hiszed.
6
Nem, csak zavar, idegesít. Nem tudom, hogy kötözködni akarnak vagy mi bajuk.
Én akkor éreztem így magamat, amikor nem szerettem magamat úgy ahogy most. Mióta többre tartom magamat, meg az embereket is, és nem mások minden egyes mozzanatát figyelem azóta nem szorongok ilyen butaságok miatt.
Szerintem csak túl érzékeny vagy mások reakcióira, és azt hiszed ellened van mindenki. Szállj le a földre, igazából mindenki tojik a másikra. De ha konkrétan tapasztalsz vmi feléd irányuló szemétséget, akkor tudd az azért van, mert senki sem szereti azt, amikor valakin látszik, hogy szorong egy közösségben, és belső frusztrációi vannak, nem tudja elengedni magát.
Én azt javaslom, hogy próbálj meg elsőnek nem foglalkozni azzal, hogy ki mit gondol rólad, hidd el jó dolog ettől megszabadulni. Gondolj bele, hogy úgyse körülötted forog másnak az élete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!