Jogosan sértődött meg a haverom?
Figyelt kérdés
Szóval van egy több mint 2 éves barati társaságunk 6 emberrel és van benne olyan ember akit 11 és akit 18 éve ismerek. És az a lényeg hogy imádjuk egymást oltogatni és senki sem hisztizik be miatta és van ez a srác nevezzük X-nek, X is ugyanúgy szórakozik mindenkivel meg mindennel is és múltkor beirtam az fb-s csoportba hogy te vagy csak szűz közöttünk. Erre X leirta hogy nagyon megaláztam és kilépett. Ez már lassan két hete volt és vegyétek figyelembe hogy a csoportba mindenki tudja hogy o szűz és igazábol senki se foglalkozik vele. Tényleg nagyon bunkó voltam?2020. nov. 22. 13:51
11/12 anonim válasza:
Lelkileg nincs jól. Valószínűleg tele van sérülésekkel, önértékelési gondjai is lehetnek, és ez feszültséget kelt benne. Ha pedig iszik akkor düh és erőszakosság formájában kicsapódik rajta
12/12 anonim válasza:
Jah, az alkohol is hiába legális, az egyik legrosszabb drog. Megnézném a statisztikákat, hogy hány ember hal meg valamilyen alkohollal kapcsolatos dolog miatt (gyilkosság, ittas vezetés, munkahelyi baleset, öngyilkosság, stb.).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!