Ha szexuálisan is vonzódom a legjobb barátomhoz, akivel évek óta ismerjük egymást és mindent megbeszélünk, akkor tulajdonképpen szerelmes vagyok belé? 19/l
Akkor minek mínuszoltok agyhalottak?:D
Szerelmes vagy.
És a jelenlegi barátod iránt, hogy érzel ? (Ha van)
Egy sima régi barátot is lehet szeretni, mint ahogy rokonokat is, mégsem szerelem az.
Szerintem mérlegeld, hogy a pasid (ha van) és ő között, milyen szeretet "különbség" van.
Szexuálisan is vonzódsz a legjobb barátodhoz, tehát, ha jól értem, akkor volt valami?
Nem volt még barátom és szerelmes sem voltam még.
Ölelésnél több nem volt köztünk a legjobb barátommal
Ez bizony szerelem. Amikor vágyod a társaságát, az érintését, úgy érzed mellette minden ok.
Viszont ha barátnője van, akkor bizony felejtős a dolog. Csak fájni fog.
"akkor tulajdonképpen szerelmes vagyok belé? 19/l"
"De én nagyon szeretem őt."
Konkrétan meg is válaszoltad saját magadtól a kérdésed.
Nekem is volt ilyen legjobb barátom éveken át, én 18 voltam ő 21 mikor 3* szexeltünk, aztán onnantól sajnos megszűnt a barátság. Párkapcsolatot egyikőnk sem akart, a barátság meg kínos lett. Hát ez van.
De nem bántam meg, életem legjobb szexélménye volt, és neki is, ahogy utólag visszahallottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!