Hogy kérdezzem meg kedvesen, hogy vegyek-e neki ajándékot
karácsonyra?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek nem tudom, hogy vegyek-e ajándékot karácsonyra. Tudni szeretném, hogy ő vesz-e nekem avagy sem, mert egyszer már volt olyan, hogy nekem vett valaki valamit karácsonyra én meg neki nem, mert nem tudtam, hogy ő venni fog, és nagyon kínos volt. Hogy vezethetnén rá kedvesen, hogy vegyek-e neki ajándékot? Nem akarom így letámadni, hogy szia, vegyek valamit neked vagy te nem veszel nekem semmit?
Szerintem ne vegyél.Megmarad a pénzed és agyalni sem kell ajándék ötleteken.
2020. nov. 16. 19:49
2/13 anonim válasza:
Én megkérdezném, hogy elmenjünk-e megünnepelni valahova (mondjuk hova?), ha igent mond, akkor vegyél valamit, max nem adod oda, ha ő sem vett semmit, megkapja legközelebb
2020. nov. 16. 19:53
3/13 anonim válasza:
Nálunk ez úgy volt 2 hete.
1: Akartok ajándékozni karácsonykor egymásnak?
2: Nem.
3: Nem.
1: és ha kézzel készítenénk?
2: pláne.
Szóval nem ajándékozunk. :D
2020. nov. 16. 19:54
4/13 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Én nem foglalkoztam vele, hogy vesze vagy sem mert nem érdekelt. A jó szándékom volt csak nem cserélni akartam vele. Vegül nem vett de nem is zavart. Az ajándékozás szerintem nem ajándék vagy érték csere. Ha meg szabatkozna, hogy ő nem vett neked semmit csak simísd el azzal, hogy nem baj nem azért vettél neki, hogy vissza kapd. Én legalább is így érzek.
2020. nov. 16. 19:55
5/13 anonim válasza:
Megkérdezed, hogy "ajándékozunk?". Ne legyél már töketlen, nyalogatjátok egymás csúnyáját, és egy kérdésen görcsölsz?
2020. nov. 16. 20:31
6/13 anonim válasza:
"nyalogatjátok egymás csúnyáját, és egy kérdésen görcsölsz?"
Szerintem meg rendesen barátnők, szóval lánybarátnők. (Persze attól még megkérdezheti nyíltan.)
2020. nov. 17. 09:32
7/13 A kérdező kommentje:
A 20:31-es válaszoló beszólását én sem értem. Igen, lányok vagyunk mindketten, és heterok mindketten, nem, mintha bármi köze lenne hozzá.
2020. nov. 17. 14:22
8/13 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki és karácsonykor ha látod hogy ő adni készül neked valamit akkor vedd elő és add oda neki ha úgy látod hogy ő nem készült neked semmivel akkor megmarad szülinapra vagy megtartod magadnak!
2020. nov. 17. 21:46
9/13 anonim válasza:
Nade hogy ha abarátnője is ezt tervezi?
2020. nov. 17. 21:48
10/13 anonim válasza:
Vagy állítdatok fát pár nappal karácsony előtt és tedd oda az ajándékod és ha ő nem vett akkor még van ideje elmenni és venni valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!