Mit érzel amikor valaki letöröl Facebook-on?
Figyelt kérdés
Nem tudom ki az. Már régóta nem beszéltünk. Most látom, hogy megint 1-gyel csökkent az ismerősök száma.
Nem esik rosszul, hogy valaki letörölt?
2020. nov. 12. 20:30
41/44 anonim válasza:
Nem igazán figyelem így fel sem tűnik. Ha olyan akinél észreveszem és kedveltem picit rosszul esik de nem akkora ügy. Gondolom azért törölt mert évek òta nem beszéltünk és már megszakadt az élő kapcsolat. Én is töröltem már ilyen embereket.
42/44 anonim válasza:
Leírhatatlan fájdalmat érzek és a sötét szobában csendben felordítok. Sírok sőt zokogok ahogy kell és végignézem az illető fényképeit.
-Miért tettél tönkre?
Ezután előveszek egy magnumot és indulok a lakására. Közben a magnum olvadni kezd a számban, alig észrevehetően mosolygok.
43/44 anonim válasza:
Először annak tűnik, elkezdem keresni, ki lehetett az, majd rájövök, hogy tök fölösleges a méltatlankodásom, mert:
A, szinte 0 az aktivitásom nekem az FB-n;
B, tuti nem írtam, beszéltem vele addig sem nagyon sokat, így nincs mit vesztenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!