Itt nem a követésről van szó. Én sem követek mindenkit és nem is várom el.
De a törlés egy kifejezetten ellenséges dolog.
Mi fájdalmat okoz otthagyni valakit az ismerősök között? Kér enni vagy mi?
Mitől kevesebb energia átnézni, kitörölni?
Ez érthetetlen. Mintha valami energiát enne az, aki a listán van vagy mi.
2020. nov. 13. 00:11
32/44 anonim válasza:
De a másik félnek meg miért fontos,hogy ott legyen,ha egyszer tojik rá? Mindenkinek más,hogy kit tűr el és kit nem. Van,akit zavar,hogy olyanok vannak a listáján,akivel jó ideje nem beszélt és gyanítja,hogy nem is fog. Én is töröltem csomó ilyet,mert minek legyen ott? Neki miért lenne fontos,hogy ott legyen? És engem miért érdekeljen,hogy ő ott akar lenni,holott jó ideje az érdeklődés szikráját se láttam rajta?
2020. nov. 13. 00:19
33/44 anonim válasza:
Ebben semmi ellenséges nincs,ez pusztán csak semleges,mivel nem haraggal váltatok el.
2020. nov. 13. 00:22
34/44 anonim válasza:
Nem ellenséges dolog. Semleges. Nagyon érzékeny vagy.
2020. nov. 13. 00:27
35/44 anonim válasza:
Ha tiltott volna,az lenne ellenséges,mert az azt jelenti,hogy nagyon nem akar látni még képen se.
Engem a legjobb barátom törölt,akivel a barátnője féltékenysége miatt nem találkozhattam,csak ott tudtam vele beszélni. Na,az fáj. És hidd el,azonnal tudtam,hogy ki nincs ott..
2020. nov. 13. 00:35
36/44 anonim válasza:
Ha nem tudod, hogy ki az, honnan tudid, hogy régóta nem beszéltek?
2020. nov. 13. 03:19
37/44 anonim válasza:
Amikor eljutok idáig valakivel kapcsolatban,megkönnyebbülést,hogy nincs az ismerőseim között.
99%-ban azért törlöm,mert nem beszélük,semmilyen kommunikáció nincs köztünk.
2020. nov. 13. 06:48
38/44 anonim válasza:
Már mitől lenne ellenséges dolog? Annyira érzékeny vagy, hogy ennek még meglesz a következménye. Ha ilyen kis semmiség így kiakaszt, mihez fogsz majd kezdeni az igazi problémákkal? Ráadásul azt sem tudod, ki törölt. És igen, nem kér enni az a + egy ismerős, de honnan veszed, hogy csak téged törölt? Plusz 100 ismerős már kimondottan zavaró, ha nem is beszél velük évek óta. Minek nézzék a képeit? Én se szeretem, ha olyanok jelölnek be, akiket ismerek ugyan, de nem is beszélünk. És őszintén, ha nem lesnéd minden nap az ismerőseid számát, feltűnt volna, hogy egy hiányzik? Nem hiszem. Ő se fontos neked.
2020. nov. 13. 09:26
39/44 anonim válasza:
Semmit, 99%ban észre se veszem :D Én is simán törlöm azokat akikkel nem beszéltem már úgy egy éve, minek legyen valaki bejelölve akivel nyilvánvalóan nem érdekeljük egymást. Felesleges képmutatásnak tartom, nem, nem fér el a többi között, én csak azokat akarom megtartani közösségi oldalon akikkel beszélek is. Úgy vagyok vele hogy ha valakivel nem vagyunk egymás életében akkor ne nézegessük egymás posztjait. Ennek megfelelően egyáltalán nem zavar ha valaki letöröl.
2020. nov. 13. 12:54
40/44 anonim válasza:
Te ugye még nem múltál el 12? :D Mert akkor még talán érthető ha ekkora túlérzékeny mimóza vagy, de ha ennél idősebb vagy akkor kezeltesd magad. Nagyon szar életed lesz ha minden piliszcsáré szarságot ennyire magadra veszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!