Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit érzel amikor valaki...

Mit érzel amikor valaki letöröl Facebook-on?

Figyelt kérdés

Nem tudom ki az. Már régóta nem beszéltünk. Most látom, hogy megint 1-gyel csökkent az ismerősök száma.

Nem esik rosszul, hogy valaki letörölt?

2020. nov. 12. 20:30
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
63%
De ha valakivel nem tartod a kapcsolatot, minek tartogasson a barátai közt?
2020. nov. 12. 22:48
 22/44 A kérdező kommentje:
Hát miért ne? Senki nem tartja mindenkivel a kapcsolatot, ha úgy vesszük...
2020. nov. 12. 22:51
 23/44 anonim ***** válasza:
63%
Mert ő olyan, aki nem csinálja ezt. Neki azok a barátai, akikkel rendszeresen beszél.
2020. nov. 12. 22:56
 24/44 anonim ***** válasza:
63%
De azt is írtad, hogy nem tudod, ki az. Akkor?
2020. nov. 12. 23:02
 25/44 A kérdező kommentje:

Név szerint nem tudom, de csökkent az ismerőseim száma.

Minden ismerősöm VALÓDI ismerős...

Sosem igazoltam még vissza olyat, akivel akkor nem ismerjük egymást.

Nyilván a gimis osztályfőnökkel nem fogunk évekig minden nap beszélni utána, de azért mégiscsak igazi ismerős volt. Rendszeresen beszéltünk. Segitett felkészülni nyelvvizsgára stb.

Szóval nem igazán értem mi értelme hirtelen törölni az embert.

Akárkiről is legyen szó.

Én sose törlök senkit...

2020. nov. 12. 23:07
 26/44 anonim ***** válasza:

De az te vagy. Nem kérheted senkin számon, hogy miért nem úgy áll a dolgokhoz, ahogy te.

Lehet, hogy épp leltározott. Mint ruhákkal szokás. 2 éve nem volt rajtam, akkor kidobom. 2 éve egy mukkot nem szóltunk egymáshoz, akkor törlöm.

2020. nov. 12. 23:10
 27/44 Metionin ***** válasza:
Észre se venném.
2020. nov. 12. 23:11
 28/44 anonim ***** válasza:
76%
Na, látod! Ha azt sem tudod, ki törölt, az azt jelenti, hogy neked sem volt olyan fontos az az illető. Tegyük fel, hogy egy hónapig nem nézted volna az ismerőseid számát, akkor fel sem tűnik, hogy egy hiányzik. Ki tudja, mikor beszéltetek utoljára. Nem nagy cucc. Én is sok embert töröltem már. Feleslegesen az ismerőseim, ha úgyse beszélek velük évek óta. Attól még az utcán köszönök neki. Az igazi élet, ahogyan már írtam is, nem az interneten zajlik.
2020. nov. 12. 23:44
 29/44 anonim ***** válasza:
63%
Az utolsónak igaza van. Folytatva a gondolatmenetét,ki tudja,mikor jutott volna eszedbe,ha nem veszed észre,hogy eggyel kevesebb van. Nem kell játszani a hattyú halálát,ha egyszer talán évekig rá se bagóztál volna.
2020. nov. 13. 00:01
 30/44 anonim ***** válasza:
67%
Még annyit,hogy nyilván senki nem fog azért tartogatni az ismerősei listáján,hogy a tieidnek szaporíthassa a számát. Tőlem többször számon kérték vadidegenek,hogy miért nem követem őket vissza instán. Megmondtam,hogy én nem kértem követést,az ő döntésük volt,mert valami megfoghatta őket,és természetesen én is bekövetem őket,HA érdekel,de csak azért nem fogom,mert szerintük tartozom nekik ezzel,mintha szívességet tettek volna nekem. Ők se azért kövessenek be,hogy aztán viszonozzam és nekik több legyen,akkor inkább hagyják az egészet.
2020. nov. 13. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!