Mennyi idő volt a leghosszabb, ameddig egy mérgező barátot elviseltetek?
Mérgező alatt a következőkre gondolok:
-folyamatos játszmázások
-állandó próbatétel alá vétel
-lelki szemetesnek használás
-elnyomás-uralkodás
-őszinteség teljes hiánya, hamisság
3-4 év, de a vége felé már nagyon betelt a pohár. Sokkal hamarabb észre kellett volna vennem az "intő jeleket" és utólag már nagyon bánom, hogy ilyen sokáig tartott, mire ráeszméltem..
Nagyon hosszú lenne leírni, hogy pontosan milyen is volt ez a "barátság" nálunk, de fokozatosan jelenetek meg nála a toxikus tulajdonságok.
Nálam az volt, hogy nem lehetett vele őszinte lenni, kipletykált, kigúnyolt a hátam mögött.. Nagyon durva dolgok voltak...
Kiskorom óta ismertem, kb. 15 év. De jóval korábban nem kellett volna beszélni vele...
Kb 3 évig.
De ebben a 3 évben végig asszisztáltam az összes "identitás krízisét" és próbáltam neki segíteni de a vége az lett, hogy mivel elvileg követendő példa voltam számára elkezdett egy csomó dologban utánozni.
Ugyan akkor meg lenéző is kedett lenni velem.
Meg nem tudta elviselni ha az ember figyelme nem 100% -ig rá iranyúlt. Na meg ha, egy picit rám terelődött mások figyelme mélységesen irigy lett.
Irigy volt a cuccaimra is éppen ezért szídta őket, persze arra jók voltak, hogy koncertekre kölcsön adjam őket és azokban feszítsen.
#3 vagyok
Pont ma találkoztam vele a temetőben, kinevetett, meg kibeszélt. Jól döntöttem. Pedig pont azért nem állítottam el, hogy ne csinálja ezt, mert ellenem tud teljesen fordulni. Illetve nem akartam elküldeni a régi barátságra hivatkozva.
Pedig volt olyan, hogy részegen meggyújtotta a függönyt, meg leégett a szoba és azt hazudta otthon én voltam stb. Meg k..vázott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!