Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amikor eljovok baratomhoz....

Amikor eljovok baratomhoz. Majdnem mindig menni kell a haverokhoz inni amihez nekem semmi kedvem hiaba mondom h nemakarok ezt nem fogja fel es aztmondta h akkor elmegy maga mondom kosz. Tavkapcsolatba vagyunk igyis alig tudunk talizni mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 08:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 êvvel ezelőtti kapcsolatomban nem mondanám, hogy annyira táv volt kb 50 km mentem hozzá hétköznap munka után is ott aludtam. Ha én mentem folyton nyomta a telót, le se szart haverok fontosabbak voltak, ha ő volt nálam akk meg a telót nyomta...

Hidd el nem szeret csak tartogat, mert épo jó vagy te is, ha annyira szeretne akkor megtudná oldani, hogy arra az x hétvégére nem tervez mással csak veled.

Ringathatod magad abba a tudatba hogy nincs senkije meg szeret,de nem így van.

Én egy rohadék voltam bele néztem a messengerébe 4-5 csajjal kavart + 1-2 haverjának meg kibeszélt hogy én állandóan hisztitek... Lehet meglesném én az ő telóját is. Tudom magánügy stb de sokszor így derülnek ki az aljas dolgok és kevésbé fáj elengedni, nem ringatod magad bele semmibe

2020. okt. 24. 13:13
 32/36 A kérdező kommentje:
Senkivel nem beszel szval jaaa
2020. okt. 24. 18:40
 33/36 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne hisztizzél
2020. okt. 24. 19:03
 34/36 A kérdező kommentje:
Hazajovunk es bealszik nemtudunk csinalni semmit...
2020. okt. 25. 03:39
 35/36 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Malmozzál akkor az anyjával.
2020. okt. 25. 06:13
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire nehéz beismerni, a többi válaszolónak igaza van. Ha tényleg nem lenne neki más, ha tényleg fontos lennél neki, ha tényleg szeretne

nem így viselkedne veled. Igyekezne minden pillanatot megragadni, hogy együtt lehessetek. Szó nélkül lemondaná az iszogatást a haverokkal. Sajnálom, de szerintem is az lenne a legjobb, ha szakítanál vele, csak kihasznál.

2020. okt. 29. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!