Amikor eljovok baratomhoz. Majdnem mindig menni kell a haverokhoz inni amihez nekem semmi kedvem hiaba mondom h nemakarok ezt nem fogja fel es aztmondta h akkor elmegy maga mondom kosz. Tavkapcsolatba vagyunk igyis alig tudunk talizni mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 08:19
11/36 anonim válasza:
Én a helyedben elengedném. Nekem is világ életemben fontosabbak voltak a barátaim mint s nőim, vannak ilyen pasik, és sosem változnak meg. Ezt nem minden csaj tolerálja, sőt a többség nem. Ez egyértelműen a megszoksz vagy megszöksz kategória. Ha nem tudod elfogadni hogy ilyen, akkor engedd el, és keress otthon ülős turbékolós nyunyókát. Nem vagytok egymáshoz valók.
12/36 A kérdező kommentje:
Normalisan se tudunk dugni sose erzek semmit
2020. okt. 23. 08:48
13/36 anonim válasza:
Nemi betegségektől félj ne a coronától .
14/36 anonim válasza:
Kérdező neked lehet mondani bármit. Idióta vagy. :)
15/36 anonim válasza:
Jól megtermett troll vagy teljesen bolond.
16/36 anonim válasza:
Az egesz mar ott el van rontva, hogy te mesz a baratodhoz....
Eees meg utana is leszar.. Es meg egyutt lenni se szeretsz te se veled, o meg még abszolult nem is ertekel még annyira sem, hogy ha elmesz, akkor azt a kis idot veled toltse, akit x idonkent lat, hanem a haverokra, akikkel mimden nap talalkozik es tok normalis dolgot csinalnak.. Jaaa nem...
17/36 A kérdező kommentje:
O is szokott hozzank jonni..
2020. okt. 23. 09:10
18/36 anonim válasza:
Akkor nincs mese zárkózz be és válazd a magányt.
19/36 A kérdező kommentje:
Hat bocs h tavkapcsolatba vagyunk
2020. okt. 23. 09:10
20/36 anonim válasza:
Egyre és egyre szánalmasabb vagy. 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!