Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy volt egy barátnőm, most legyen a neve Emma, a másik barátnőm pedig mondjuk Panna, és a lényeg hogy Emmával én összevesztem, de nem nagyon foglalkoztam vele,viszont Panna nagyon figyelmen tartotta mert szerinte nem kellett volna megbocsátanom neki, aztán Panna elküldte a beszélgetésüket Emmával, és haragban lettünk, február óta haragban voltunk, viszont aztán én kibékültem Emmával, viszont Panna még ezt nem tudja, és tudni kell Pannáról hogy nagyon nem venné jó szemmel ha elmondanám hogy én kibékültem vele, és szerintem romlana a kapcsolatunk, és nem tudom hogy elmondjam e Pannának hogy én kibékültem Emmával, szerintetek?
2020. szept. 2. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered, nem mi, a barátnőidet, melyikük, mire hogyan reagál.

Én nem tudok tanácsot adni, pedig nagyon idős vagyok.

2020. szept. 2. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Aki elkuldte a ti beszelgeteseteket a masiknak, az annyira jellemtelen fereg, hogy szamomra o nem letezne.
2020. szept. 2. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Panna küldte el az Emmával való beszélgetését (a kérdezőről) a kérdezőnek.

Persze, én ilyet nem tennék!

2020. szept. 2. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:
3/3 Igen Panna küldte el Emma és Panna veszekedését hogy megmutassa hogy nem annyira jófej Emma (és amúgy rólam is volt szó)
2020. szept. 2. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Én Emmát hagytam volna a fenébe. Mert, szerintem az aki kibeszéli a másikat a háta mögött az nem barátnak való.
2020. szept. 4. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!