Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jól összevesztem a barátaimmal...

Pőcsik98 kérdése:

Jól összevesztem a barátaimmal egy komplex szituációban, amiről kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Volt egy lány meg egy fiú barátom, akikkel külön-külön jóba voltam, aztán összejöttek. Ez után volt szar, mert én voltam a mérleg nyelve mindig. A csaj extra féltékeny volt, még Margot Robbieról se beszélhettünk előtte a sráccal. Egy idő után ez kezdett zavaró lenni, mert munkanap előtti este mindig elhívtak inni, de összevesztek és ezek miatt mindig fáradt voltam a munka közben. Ezért szóltam a srácnak, hogy csak vele találkoznék, mert a lány kezd sok lenni. Kisvártatva a lány bocsánatot kért a viselkedése miatt, majd beszélgettem vele, amiből az jött le, hogy a srác elnyomja, ezért bíztattam, hogy ne hagyja magát. A szituáció fekete levese a szakító próba volt. A srác azt hazudta, hogy megcsalta a lányt, mert szerinte én össze akartam őket ugrasztani és kíváncsi volt, hogy kihez vagyok lojális.

2020. aug. 25. 03:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát a mai nap után nagyon csalódott vagyok. A srác elrángatott a város másik végébe, majd közölte, hogy szüksége van rám, mert összeveszett a csajjal.( a csaj annyira féltékeny volt, hogy a srác egy egyetemi lány csoporttársára azt ordította, hogy te csúnya k**** egy nagyobbacska házibulin) Elmentem, mert régi barátságról van szó, de bár ne tettem volna. A fiú azt mondta, amikor látta, hogy én nem fogok segíteni, hogy jobban érezze magát, hogy egy utolsó po**ró fé**g vagyok, majd közölte, hogy nélküle egy senki vagyok. Ő neki mindig ott lesz a csaj, akit bármikor magáévá tehet, amikor csak akar én nekem meg soha nem lesz senkim. Ez után nagyon mérges lettem és azt mondtam a lányra, hogy egy hisztis k**** akiben biztos vagyok, hogy örömét leli a srác. A vicc az, hogy ezek után úgy hagyott ott, hogy őneki fontos a barátságunk, de a következő lépést már nekem kell megtennem, ha akarok valamit. Most hívott a csaj, hogy szégyeljem magam, hogy mit mondtam róla és azt mondta, hogy hiába akartam kifúrni a srácot ő mindig őrülten imádni fogja a srácot. Majd a durva dolog az volt, hogy azt mondta, hogy pátyolgatott dédelgetett, mint a saját gyerekét, úgy is tekint rám, de nem akar többé látni. Nagyon fáj a dolog, mert két 7 éves barátságnak látszik már a vége, de a lány telefonhívása miatt jobban aggódok, mert örökre belelöktem ennek a srácnak a karjába és ezért bűntudatom van.
2020. aug. 25. 16:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne is bosszankodj rajtuk feleslegesen! Megérdemlik egymást.

Te pedig nyugodt lélekkel bízz abban, hogy JOBB BARÁTI KAPCSOLATOK várnak rád majd ezután...

Ui: biztosan megsegít majd a Gondviselés - írásodból látszik, hogy tényleg TÖREKSZEL A LEHETŐ LEGJOBB CSELEKEDETEKRE!

2020. aug. 25. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!