Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A komplex gondolkodású emberek...

A komplex gondolkodású embereket mi jellemzi és mitől alakul ki ez náluk?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy a komplex gondolkodású embereket mi jellemzi mitől lettek ilyenek mennyire mondhatóak deviánsnak mivel eltérőek az átlagtól másabb e a látásmóduk valamint hogy a komplex gondolkodás össze függ e az IQ szintel
2019. júl. 21. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Így születnek. Több a neuronkapcsolat az agyukban.
2019. júl. 21. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit értesz pontosan komplex gondolkodás alatt?
2019. júl. 21. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szimplám szeretek borzasztóan sokat tanulni, ez eleve rátesz az am is komplex gondolkodásomra, imádom az összefüggéseket megtalálni, vagy olyan megoldásokat amikre senki sem gondolna.

Egyébként ez nálam sztem eredhet abból is h gyerekként folyton idiótának voltam kezelve és ez a program egy folytonos bizonyitáai szándékot eredményez. Megtanultam ezzel élni, bárkivel bármiről tudok beszélni, a nők is imádják a gondolataimat, ugyhogy a nehéz gyerekkor elhozta a maga sikerét.

2019. júl. 22. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kicsi koromtól ilyen vagyok. Mindig is értelmesebb voltam a többieknél, sosem voltam az a majom módjára őrjöngő, üvöltözős, ész nélkül rohangálós-csapkodós gyerek. Már 5-6 évesen is inkább a felnőttekkel beszélgettem, kérdezgettem őket. Aztán később is. Rengeteget tanultam is, iskolából hazafelé a buszon mindig volt kb. 45 percem gondolkodni, olyankor mindig agyaltam valamin. Vagy mikor a szüleimmel kirándultunk valahova, az út alatt akkor is... mindig jártak valamin a gondolataim. Mindig összefüggéseket keresek, következtetéseket szeretek levonni, eredményeket kapni. De ezt nem tudtam volna felnőttként kezdeni, már kicsi gyerekkorom óta fejlődtem ebbe az irányba. Valahogy nekem igényem volt rá, míg másoknak nem.
2019. júl. 22. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!