Miért szórakoznak velem a fiúk?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy osztalytarsamnal és ott voltak a rokonai. Voltak ott unokatesoi stb. (asszem így "gyerekek" 13an voltunk) 4 en voltunk lányok. A többi fiu. És volt ott egy srác akit ott ismertem meg (igazából osztálytársamon kívül nem ismertem onnan senkit).beszélgettünk és a fiúk megkerdezték attol a srác tol aki tetszett hülyeség öl hogy a való életbe a lányok közül kivel jönne össze. Szinte rögtön ravagta hogy velem. Tökre fura volt ezt hallani. Aztán mikor tőlem kérdezték akkor én őt mondtam.ha elmentunk valamerre a faluba próbáltam mellett menni hogy közelebb legyek hozzá erre megallt bekötni a bekotott cipőjét stb. Mikor raneztem és engem nézett akkor rögtön elkapta a fejét és másfelé nézett. Plusz mikor leultunk valahova mind és a többek felalltam de én nem akkor ő se de ha felalltam akkor rögtön ott volt. Tökre azthittem hogy tetszek neki. Aztán Mikor en meg hazamentem ő ott volt osztálytársam egyik baratjanal és amikor hazaertem ramirt hogy menjire tetszek neki. Először nyilván nem hittem el és utana se. (tudni kell róla hogy a korához képest tok mely hangja van) felhivott és akkor is mondta hogy nem volt még barátnője és úgy gondolta hogy en illenek hozzá és hogy van e esélye. Persze hallottam hogy valami nem ok. Aztán leraktam. Ra 10 percre megirta hogy vicc volt és hogy nem o írt hanem a ... És a hívásba is ő beszélt. Tudni kell hogy ez a ... Egy apám lehetne korú férfi. Én azalatt a 2 perces beszélgetés alatt a jövőnket megterveztem aztán kiderul hogy kamu az egész. Miért tesz ilyet ha élőbe meg aztmondta összejönne velem és ha vele beszéltem meg zavarba is volt. Ezután ugyerzem nem tudok megbízni a fiúk ba. 16/l2020. aug. 23. 18:14
11/12 A kérdező kommentje:
#10/ letettem igen, mert csak basztatni akartak. Mivel utána szó szerint leirta hogy:jó amugy nem csak a tesóm meg az xy irogatott. Nekem ez meg szarul esett de mivel ő ezt nem tudta hogy etszett nekem azthitte jó poén.
2020. aug. 25. 09:08
12/12 A kérdező kommentje:
Utoljára fogom leirni, hogy azért írtam fiukat mert ez nem az első eset. És ha már a 10. Fiú csinálja ezt velem nem fogok oda fiút írni. Es nem nem az számít normális válasznak amibe leirjak higy tetszettem neki. Hanem amibe nem arról van szó hogy gondoljam meg mit és hova írok ki. Az eddigi normális válaszolóknak innen is KÖSZÖNÖM!
2020. aug. 25. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!