Rajtam szórakoznak a munkatársaim?
Másfél éve vagyok a cégnél (első munkahelyem), minden évben január első hetén van leltár. Tavaly szilveszterkor sajnos családi balhé következtében kórházba (pszichiátria) kerültem, így kimaradtam a leltárból.
A napokban kérdeztem pár dolgot ezzel kapcsolatban, pl mettől meddig leszünk, de mindig lekezelően válaszoltak. Ma meg a főnökkel az élen szó szerint kinevettek és gúnyosan kérdezgettek, hogy "Idén is ellógsz a leltárról?", vagy "Na vajon most hol fogsz szilveszterezni?".
Mindenki tudja, miért voltam bent, és szerintem egyáltalán nem vicces.
Mégis hogy kezeljem ezeket? Ti mit csinálnátok?
Hát mondjuk ez, elég nagy bunkóság. Nekem is bunkók a munkatársaim, de azért ennyire nem.
Mindegy szerintem ne foglalkozz velük, ha amúgy máskor nem bunkók, akkor ezt az időszakot próbáld meg kibírni, de ha máskor is hasonló a helyzet, akkor én lehet keresnék más helyet, bár bunkók mindenhol vannak sajnos.
Új munkahely keresése nem kerül semmibe. A végén azért fogsz ismét a kórházban kikötni, mert a munkatársaid kikészítenek.
Vannak gyengébb és erősebb idegzetű emberek, mindenkinek másak az adottságai. Neked ebből a szempontból rosszabbak, a munkatársaid pedig értelmileg lehetnek hátrányos helyzetben, hogy az ilyesmit nem fogják fel és viccelődnek rajta. Ugyanígy nem viccelünk más betegségeken sem, ez alap.
Nem kezelnek betegként. Ezert viccelik el.
Ha valoban komolyan vennék a tavalyi mentalis zavarodat akkor lesütnek a szemüket pl ahogy egy autistaval sem àllunk le ilyennel ponkodni.
Szoval ez olyan mint amikor valaki reszeg volt mondjuk tegnap es masnap azon nevetnek miket csinalt az ittas. Altalaban maga a sertett is velük szokott nevetni ilyenkor. Magukhoz tartozonak gondoljàk.
Habar ezt a gyk szinvonal ugy sem érti miröl irok.
5. Vagyok .masik pelda
Engem pl kiraboltak nyàron(tàskàt elvették tölem)este 7 kor
Elkaptàk öket le is lett ültetve az egyik mert nem elsö esete volt.
Erre nyomozo haverom viccelödött azon hogy maskor ne maszkaljak ilyen kesön egyedül az utcakon mint este 7 ora :D
Hat nekem van annyi IQ m hogy önerzeteskedès helyett lazàn poenra vettem en is.
Ez a sertett gondolkodasan önmagànak megitélésén mulik. Betegségtudatu ember rossz nèven veszi de egészsègtudatu szinten viccnek veszi.
Pl az alkoholista megsertödik, az alkalmi italos meg röhög mert tudja magarol hogy alapbol normalis.
Ha megtalàlom azt a filmet, ahol a 2 haver meglatogatta a harmadikat a korhazban, azt hitték alszik es agyon szivtàk a vèrèt :), de végig hallotta es ledobta öket pàrnàval :D, majd linkelem. Nem sok remeny a linkhez mert nem ugrik be a cime
Szerintem te ne akard megmondani másnak, hogy mit vegyen poénnak meg mit nem.
Bár mit csodálkozok rajtad... Ismerlek innen a gyakoriról. Egy buta liba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!