Mit tegyek, ha nem szeretnek a munkatársaim amiért túl csöndes vagyok?
Figyelt kérdés
Nem nagyon beszélgetek a munkatársaimmal.Nem azért mert nem akarok,hanem mert nem tudok.Ők azt hiszik azért nem beszélgetek velük mert utálom őket.Meg beképzelt vagyok.Közben meg egyszerűen csak buta vagyok és nem tudok hozzászólni semmihez.De ezt nem akarom nekik elmondani,szégyellem hogy annyira buta vagyok,hogy meg se tudok szólalni.Ráadásul fiú létemre.A lányok is furcsának tartanak barátnőm se lesz így,ráadásul a munkában sem vagyok jó de azért remélem nem rúgnak ki.2019. máj. 21. 09:34
2/5 anonim válasza:
"Közben meg egyszerűen csak buta vagyok és nem tudok hozzászólni semmihez" - itt a gond. Ezen kéne változtatni, mert nem buta vagy; szimplán magabizonytalan. Magabiztosabbá kell válnod; ehhez először rá kell jönni, miből gyökerezik.
Egy konkrét eset?
- Valami, ami a hozzá nem értésed miatt történt meg
Vagy folyamatos elnyomás?
- Pl folyamatosan kivették a kezedből a munkát a szüleid/tanárok/testvéreid, hogy gyorsabban meglegyen
- Pl akármit tettél, mindig igyekeztek azt "helyrehozni", mindig éreztették Veled, hogy az úgy nem jó, az úgy butaság
Vagy mi lehet a gyökere.
Ha bármilyen módszerrel vagy pszichoterápia segítségével erre vissza tudsz ásni, akkor könnyebb dolgod lesz azzal, hogy dolgozz, ellazulj, ne görcsölj rá a beszélgetésekre.
3/5 anonim válasza:
Én megmondanám nekik, hogy semmi bajom nincs velük, általában így viselkedem, nem vagyok társalgós típus. Ha ezután is fújnak rád, akkor onnét jönni kell, mert tirpák bunkók gyülekezete.
4/5 anonim válasza:
Nem vagy buta amiért nem tudsz őszintén érdeklődni arról, hogy a kollégádnak mi volt a tegnapi vacsija otthon, vagy épp mit tudnak a legújabb okostelefonok. Biztos vannak olyan témák, amik nagyon érdekelnek téged, csak az meg épp az emberek 99%-át nem érdekli vagy teljesen máshogy gondolják, ezért nyilván nem kezdesz el nekik ezekről beszélni.
5/5 anonim válasza:
Nagyon negatív vagy. Nem vagy buta!! Miért mondasz ilyet magadról? Igazából szeretned, elfogadnod kellene jobban magadat és akkor mások is közelíteni fognak hozzád. Tudom miről beszélsz, én sem vagyok egy hangos ember. Ne törődj vele, hogy ki mit gondol rólad. Nehéz, tudom, de a munkáddal foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!