ECDL-nek van ertelme, ha en nem akarok informatikaval foglalkozni, illetve irodai munkat sem szeretnek vegezni?
5 mar megvan belole, meg ugye 2 kellene. De igazabol html, adatbaziskezeles, kepszerkesztesbol egyiket sem tudom es nem is erdekel kulonosebben. Ami pedig nem erdekel, azt nagyon nehezen tanulom.
Tehat ebben az evben csinaljam meg meg az excelt szerintetek? Mert igazabol most tanulgatjuk, de engem nem igazan erdekel.
Ha mar 6 meglenne, akkor a hetediket is jo lenne megcsinalni. De nincs igazabol kedvem hozza. Csinaljam meg mind a hetet? Vagy ugysem kell nekem sehova, szoval eppen mindegy, ha a hatodikat sem csinalom meg?
Sok helyen jártam már, de sehol nem azt nézték, hogy van a papír róla, hanem, hogy tudja e használni az ember.
Próbaidő alatt úgyis kiderül, ha nem.
Az excel megtanulása viszont nagyon hasznos. Rengeteg feladatra alkalmas és csak akkor könnyíti meg az ember munkáját, ha tudja jól használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!