Van itt olyan, aki irodai melósként sorozatokat néz a melóban?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 11:45
1/13 anonim válasza:
Igen van, bár nekem az irodám a kamionom :-D
2/13 A kérdező kommentje:
És vezetés közben tv-zel?
2019. ápr. 18. 11:59
3/13 anonim válasza:
Egyszer-kétszer előfordult, hogy megnéztem valamiből 1-1 részt. Nyári szabadságolás alatt egyedül voltam az egész cégnél, uborkaszezon, mindent megcsináltam, már kb. mindenhol rendet raktam, nem tudtam már mit kitalálni. 🙂
4/13 anonim válasza:
Üresjáratban szoktam, amikor ide is felnézek.
5/13 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy toronyban áll a munka én meg nézem kisírt szemekkel a Rosalinda-t, de, ha nincs meló, akkor Youtube-on szoktam, igen. Most a Radford család csatornájára vagyok rákattanva.
6/13 anonim válasza:
Van itt bár én se teljesen irodai, hanem karbantartói állást töltök be.
7/13 anonim válasza:
Szoktam nézni, de sose hátráltatott. Háttérben jó ha van valami, nem lesz annyira monoton a feladat.
8/13 anonim válasza:
#2:
Nyilván nem vezetés közben nézi, hanem mikor megáll pihenni néhány órára.
9/13 anonim válasza:
Ha valamiért üresjárat van, akkor előfordul. Pont most is megnéztem 1 részt.
"Nyilván nem vezetés közben nézi, hanem mikor megáll pihenni néhány órára."
Szerintem te meg fogsz lepődni. :D
10/13 anonim válasza:
1# vagyok,vannak olyanok akik vezetés közben nézik,én leginkább várakozásnál szoktam nézni, mikor várak hogy meg rakjanak vagy le szedjenek és amikor egy nem európai órákba megyek átt ott a határon elég sokat kell várakozni,araszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!