Mit gondolnak magukról a munkatársaim?
Figyelt kérdés
Több férfinak is tetszem. Próbáltak kikezdeni velem. Felvilágosítottam őket, nem érdekelnek, van párom. Mind be akarja nekem beszélni, hogy nem illek össze a párommal (sose látták), ők ezt érzik, meg nem vagyok boldog, ez azért van, mert nem szeretem a páromat. Meg hogy engem biztos nem szeret. Velük jobban járnék, mert tuti jobbak az àgyban és mindent megadnának. Képtelenek befejezni. Hiába hárítok.2018. dec. 10. 18:54
1/2 anonim válasza:
Biztos van valami olyan a személyiségedben ami megengedteti velük, hogy évődjenek veled. ;)
2/2 anonim válasza:
Legyél távolsagtartóbb velük, amit te kedvességnek gondolsz velük szemben, azt ők úgy veszik le, hogy akarsz tőlük valamit (mivel 60 allatti IQ-val rendelkeznek). Nem kell mindenkivel jóban lenni. Tarts egy bizonyos távolságot és nem kell kiteregetned a magánéleti dolgaidat sem. Ez egy munkahely, nem barátkozós tábor. Ezzel mindig legyél tisztában, mert csúnyán ráfázhatsz, sok a kétszínű ember ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!